Dnevni horoskop za 11. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Želeli si boste bližine, dvojine, a boste to tako izpeljali, da bo vse šlo narobe. Prisluhnite svojemu srcu. Opustite strahove in se odločite za prvi korak ne glede na signale, ki jih dobivate od druge osebe.

Bik

Odločitve, da pridobite nekaj, kar ste že izgubili, so nesmiselne. Sprijaznite se s sedanjostjo in poglejte optimistično na vse, kar imate. Če boste črnogledi in ne cenite vsega tega, se lahko zgodi, da tudi ti izgubite.

Dvojčka

Stara čustva preteklosti se spreminjajo in osvobaja se strah, da bi se vam nekdo približal in vas začutil. Dovolite si čutiti energije strasti, ki se bodo odpirale ob določeni osebi.

Rak

Zasijali boste v vsej svoji lepoti, tako zunanji kot notranji. Občudovali vas bodo in sledili. Izžarevali boste magnetizem, ki bo pritegnil k vam točno takšne izkušnje in ljudi, ki jih v tem obdobju potrebujete.

Lev

Postali boste bolj samozavestni in odprti za napredovanje tako v poslu kot v družbi. Nihče vam ne bo oporekal pri vaših željah, kar bo dobrodošla sprememba. Zelo premišljeno boste delali korake v pravo smer.

Devica

Kar naenkrat boste v centru pozornosti in ne boste se dobro znašli pod vsemi pritiski. Prijatelji se bodo kaotično obračali na vas, kar vas bo precej vznemirilo in si boste hitro zaželeli umika.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ne marate, da se ljudje vtikujejo v vaše življenje in v stvari, ki se jih ne tičejo. To je prebojni čas, ko boste lahko prešli preteklost in se povezali z notranjo energijo strasti.

Škorpijon

Ne bo vas več strah sebe ali svojih čustev in čutenj, saj boste zaznavali svojo globinsko moč, ki jo imate zase in za druge. Ne izkoriščajte magnetizma za manipulacijo, temveč za sodelovanje.

Strelec

Ne padite na pričakovanja okolice, temveč sledite dotiku in občutku v sebi, ki vas bo peljal na pravi način v odnos, kjer se boste lahko popolnoma prepustili resničnemu zaupanju.

Kozorog

Dovolite si spremembe in resnično zaživite na novo in na način, kot si ga želite. Ko boste vi opustili sodbe in moralo, tega tudi ne boste več zaznavali v okolici.

Vodnar

Koristno je narediti samoanalizo, kaj in kako ste se spremenili do sedaj, da dojamete, kaj vse se je dogajalo in zato, da odložite plašč zaščite pred okoljem, ki ga ni več.

Ribi

Čutili boste povezavo, ki vas bo sočasno preganjala in osvobajala. Dovolite si sprejemati celotno dogajanje in se ne cenzurirajte v doživljanju življenja. Dovolj ga je za vse.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.