Dnevni horoskop za 11. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Na razcepu boste, kako izpeljati današnji dan. Martinovo je, zato ohranite optimizem, ki vam daje osebno moč in srčnost ter ne podlegajte zunanji moči, ki se vam bo ponujala, saj jo boste drago plačali. Ne pozabite, da ni pomembno, kako vas cenijo tisti, ki jih vi ne marate, tako da sledite svoji integriteti, ohranite čisto vest.

Bik

Biki se boste odločili in opustili pretirano kontrolo nad ljudmi, ki jih imate radi ali z njimi sodelujete. To bo pomenil velik korak za vas in ogromno sprostitev tudi za druge. Prekipevali boste od energije in dobre volje ter celo praznovali Martinovo.

Dvojčka

Izogibajte se govoricam in ljudem, ki jih sprožajo. Zato ne posegajte danes po alkoholu. Ne bo dolgo, ko boste vi v njih in si nakopali neštete težave, če ne boste popolnoma iskreni. Zato se raje izognite težavam vnaprej in ne negujte notranjega ljubosumja.

Rak

Danes ohranite mirno kri in jasen pogled, kljub ljubezni, ki vas bo zalila v določeni situaciji. Zavedajte se, da ste odprti za vse, kar se dogaja bolj kot so običajno ljudje in da pretirane reakcije lahko prestrašijo tiste, ki so vam blizu. Samski: flirtanje danes priporočeno, ob kozarcu svežega vina bo šlo najbolje.

Lev

Pozornost na delovne dogovore in na ljudi, ki se želijo vpletati. Komu zaupate, je pomembno, kajti lahko se pokaže, da vaši bližnji navijajo predvsem zase, da je njim lažje in ne vam boljše. Zato realno poglejte na celotno situacijo in se odločite za nov način življenja, ki vključuje tudi praznovanja.

Devica

Zvestoba je pomembna, tako sebi, kot svojim vrednotam. Obilo današnjih pogovorov vas lahko pelje v popolnoma napačno smer, da boste ob koncu dneva pozabili, kaj ste že hoteli s svojim življenjem zares početi. Ne odmikajte se od sebe, tudi za Martinovo ne.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Danes se jasno dogovorite za naprej, saj ljubosumje dela svoje in polena padajo po tekočem traku. Redko kdo razume, kako delate, zato se vsem zdi, da imate srečo in da se bo enkrat vse obrnilo. Ne razumejo, da želite sodelovati na način, ki nikogar ne izpodriva ali moti, vendar lahko, da bodo nekateri to prepozno ugotovili.

Škorpijon

Nujno preglejte svoj načrt, saj po uradni poti ne bo šel skozi. Na plano bodo prišli vsi skriti dolgovi ali dogovori, ki jih imate ali ste jih imeli v preteklosti. Ne bo šlo drugače, pogovoriti se bo treba z odprtimi kartami, pa čeprav se bo vam ali ostalim mudilo.

Strelec

Spremembe v ljubezni so vidne, ni pa nujno, da jih vsi sprejemajo, zato se boste morali pogovoriti z bližnjimi, da jim bo jasno, kaj lahko pričakujejo od vas. Ne pričakujte pa, da vas bodo bivši nosili po rokah in razumeli vaše notranje preobrazbe, ki so pripeljale do novega partnerstva ali skrivnega odnosa. Samski – veza na obzorju.

Kozorog

Strpnost in potrpežljivost naj bo danes z vami. Tako se bodo neprijatelji in vsi, ki vas ne podpirajo sami zapletli v svoje mreže ter izviseli v svojih negativnih nagibih. Čas je, da se premaknete v družbi na mesto, kjer boste bolj obkroženi s svojimi somišljeniki.

Vodnar

Vodnarji boste prekipevali od dobre volje. Nekatere odločitve vam bodo dale novega upanja in dinamike v življenje, čeprav pa bodite pozorni, da si ne organizirate življenja tako napeto, da boste pozabili na svoje temeljne načrte, ki ste jih še malo časa nazaj gojili v srcu.

Ribi

Stabilnost doma vam bo pomenila veliko in danes si ne boste želeli pretiranih obiskov. Lahko pa, da vas bo določeno sporočilo pripravilo do odhoda ven, saj boste slutili darilo, ki bo za povabilom. Zanimivo bo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.