Dnevni horoskop za 11. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Želeli boste naprej, a sočasno delali na star način. Nikakor ne boste doumeli, kaj vam želijo drugi sporočiti, saj boste izhajali iz obrambe. Sprostite se, če si želite dobroi.

Bik

Jeza in nemir ne bo prava pot za tisto, kar želite doseči, še posebej če boste z njo zasipali tiste, od katerih pričakujete pomoč. Čas je za sprostitev, da si ne porušite vsega.

Dvojčka

Skozi spoznavanje novih ljudi in novih znanj boste odkrili drugačen tip ljudi, kar vas bo zelo razveselilo, saj te že pozabili, da je lahko druženje tako zabavno.

Rak

Sposobnost iskenega pogovora bo rešila tisto, za kar ne veste, kako se lotiti. Samo povejte tistim, s katerim sodelujete, kaj je vaš problem in vse bo drugače.

Lev

Uredite se, saj bo to okrepilo vašo samozavest in poudarilo vaše dobre lastnosti, ki jih boste spoščeno pokazali svetu. Presenetili boste mnoge s svojo preprostostjo.

Devica

Trudili se boste narediti vtis na novem področju, v novi službi ali z novimi ljudmi, kar se bo obrestovalo. Bodite čimbolj iskreni, kar bo zelo pomembno na dolgi rok.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Strastno boste zajemali dan in imeli vaš magnetičen vpliv na številne ljudi. Ne obnašajte se, kot da je to samoumevno, temveč ohanite svoje čutečo srce.

Škorpijon

Glava bo hotela eno, srce pa drugo. Potrbno pa bo realno pogledati, kaj lahko naredite sami, kje pa ste poponoma odvisni od drugih. Ne bo vam najlažje.

Strelec

Počasi boste začeli dojemati, kako globoko so potrebne spremembe in da ne bo dovolj samo malo pospraviti po hiši. Poglejte okoli sebe, s čim vse ste zadovoljni.

Kozorog

Dojeli boste, kje je skrita vaša ljubezen in kako se sprostiti v svojem telesu, kar bo izboljšalo vaše zmenke ali vsaj veselje nad njimi. Brez zadržkov se odzovite  na povabilo.

Vodnar

Z optimizmom boste pristopali k vsakemu reševanju težav in  resnično boste želeli vse rešiti takoj, a žal ne bo šlo. Zato dovolite, da čas naredi svoje in prinese spremembei.

Ribi

Vse, kar si boste zaželeli, lahko danes dobite. Zato previdno, da se ne boste prehitro zadovoljili z vsem, kar se bo dogajalo. Ohranite dober občutek v sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.