Dnevni horoskop za 11. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Vroči interesi v ljubezni bodo aktivirali nove ideje in usmeritve. Našli boste zanimive stvari, ki jih boste želeli sprejeti v življenje, a bodo zato potrebne večje spremembe.

Bik

Kar boste sedaj sejali, boste skozi leto želi, zato se le potrudite z iskrenostjo in čim bolj odprtim srcem in umom za nove rešitve in ideje. Lahko vse na novo postavite.

Dvojčka

Rasmislite in raziščite situacijo, ki vam je pomembna. Od negativnih in predrznih ljudi pa čimprej odidite. Usmerite svoj čas in energijo v vam pomembne stvari in ljudi.

Rak

Ne bodite preveč optimistični do drugih, saj vas bodo pustili na cedilu, ne glede na to, koliko časa in materialnih dobrin boste vi porabili za njih. Naučite se egoizma.

Lev

Srečni boste, ker boste čutili, da vam nekdo zaupa. To vam bo okrepilo občutek za blagostanje. Lahko pa, da bo odnos z bližnjo osebo prav zaradi tega postal nemogoč.

Devica

Postaviti boste morali jasne meje in se odločiti, do kam ste pripravljeni drugim popustiti. Če želite, da vas upoštevajo, pa boste morali pokazati tudi pozitivne ideje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ne boste našli notranje moči za spremembe, ne v partnerstvu in ne v poslu. Dobro pa boste načrtovali prihodnost in se pri tem v domišljiji zabavali in se vnaprej veselili.

Škorpijon

Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami, se bo vse uredilo. Seveda je dobro, da se odprete za novosti in pogledate, kaj lahko vi prispevate v skupnost.

Strelec

V primežu vas bodo držale razvade in ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali pa ste jim dolžni uslugo. Čimprej razčistite to situacijo, ne odmikajte se, saj bo vse težje.

Kozorog

Ljudje se bodo radi pogovarjali z vami, zato si boste morali postaviti okvirje, kdaj in s kom komunicirate. Življenje se vam bo začelo odpirati, ker se ne boste upirali dobrim spremembam.

Vodnar

Skozi ljubezen boste bolj odprti za napredovanje v obilju in pridobivanju osebne varnosti, vam bo zanimivo. Ne odmikajte se od svojih želja, ne glede na pritiske okolja.

Ribi

Prehitro vas okolje potegne v slabe vibracije, kar vedno drago plačate. Prepozno se ustavite, saj uživate v čustveni drami, ki vam daje lažen občutek življenja. Umirite se.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.