Dnevni horoskop za 11. 6. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: V poslu boste imeli veliko podpore pri praktičnih idejah in njihovi uresničitvi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Podpora partnerja. Verjamete v ljubezen.
Sporočilo: Pričakujte samo lepe stvari!

Bik

Posel, delo: Danes je dobro, da se nekaj odločite in v tej odločitvi tudi vztrajate. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni pa boste z novimi idejami danes blesteli.
Sporočilo: Če vas kaj skrbi vam bodo danes prijatelji v pomoč. Zaupajte pravim ljudem.

Dvojčka

Posel, delo: Dober dan za to, da greste v ospredje, da poveste svoje mnenje. V poslu lažje napredujete, okolica vas podpira. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dobra volja in veselje je ključ do prijetnih odnosov.
Sporočilo: Tisto, kar nosite v sebi se odraža v okolici.

Rak

Posel, delo: Dober dan za tkanje poslovnih odnosov in sodelovanje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Strinjanje in razumevanje.
Sporočilo: Soočanje z problemi je prava pot in ne umik.

Lev

Posel, delo: Dan, kjer vas energije podprejo pri novih izzivih. Čemu boste danes namenili več pozornosti? Ljubezen, odnosi, prijatelji: Izkoristite energije, ki podpirajo sodelovanje.
Sporočilo: Imate znanje, zato ne dvomite vase.

Devica

Posel, delo: V poslu se boste dobro organizirali. Lahkotne energije za delo in uspeh. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Prijazne besede lepo mesto najdejo.
Sporočilo: Če si želite sprememb, je potrebno, da v določenih odločitvah vztrajate in ste sproščeni ob mislih na spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Postanite bolj drzni, razmislite o svojih želja in ciljih, ki vas srčno veselijo. V poslovnih idejah imate veliko podpore. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Danes radost v ljubezni. Možna pa je tudi trma.
Sporočilo: Naredite kaj novega in videli boste kaj ste sposobni.

Škorpijon

Posel, delo: Ko sledite svojemu srcu, se dogajajo stvari v vaše dobro. Danes boste pri delu vztrajni, energije pa vas bodo vabile, da se pokažete bolj v ospredju. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ko se prepustite, potem šele lahko resnično uživate.
Sporočilo: Ljubite sebe…

Strelec

Posel, delo: Glede dela se vam bodo želje danes uresničevale. Zdelo se vam bo, da je vse v dosegu rok. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Več volje in še presenečeni boste kako se neko srečanje dobro izteče.
Sporočilo: Ko se um umiri, se srce odpre in takrat so možne nemogoče stvari.

Kozorog

Posel, delo: Danes boste ugotavljali, kaj vsega ste zmožni. Samozavest vas bo spremljala in povedali boste svoje mnenje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Prijetno vzdušje ob nekom posebnim.
Sporočilo: Opustite prepričanja, ki vas ovirajo in se sprostite.

Vodnar

Posel, delo: Danes boste v poslu bolj pozorni na svoje želje in misli, ki so pozitivne. Energije bodo dinamične in bodo podpirale poslovni uspeh povezan z tujino, drugimi poslovnimi partnerji. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V odnosih se pokaže trdnost.
Sporočilo: Tista prepričanja, ki vas bremenijo poskusite zamenjati ali opustiti.

Ribi

Posel, delo: Spremembe v plus. Delo bo potekalo dobro in vi boste zadovoljni. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sodelovanje in pogovori, vse gre v pravo smer.
Sporočilo: V svoje delo vključite svojo srčnost.

 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)