Dnevni horoskop za 12. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Nevarnost bo, da boste s prehitrimi besedami, ki vam bodo kar zletele iz ust, v javnosti osmešili svojo simpatijo. Ne glede na reakcije boste v vezo vnesli nezaupanje. Zato: danes držite jezik za zobmi.

Bik

Žal vam bo za nesporazume iz preteklosti, ki so v sedanjost prinesli nestrpnost in dvome. Čisto po neumnem ste zlorabili zaupanje soljudi in niste pričakovali, da se bodo tako hitro odmaknili od vas.

Dvojčka

Če ste zanemarjali svoje telo, je potem zadnji čas, da poskrbite za njega. Za začetek knajpanje pod tušem, peeling s soljo in olivnim oljem ter sivko bo naredilo čudež.

Rak

Nihali boste med osebnim in družbenim življenjem in nikakor ne boste našli prave mere zase. Ljudje bodo od vas samodejno pričakovali pomoč, kar vam bo godilo, pa tudi jezilo.

Lev

Želeli si boste spremembe in odzivali se boste na vse priložnosti, samo da se stvari spremenijo. Optimizem bo sledil in takrat boste zagotovo vedeli, da ste se prav odločili. In življenje bo dobilo nov smisel.

Devica

Ne podlegajte besednim dvobojem in ne glejte samo na zunanjo pojavo brez pravih čustev. Lahko se ponovno zapletete v odnos, ki vas bo pustil prazne in osamljene, saj vam je zares pomembno, da ste razumljeni in ljubljeni.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Življenje se bo obrnilo v smer, ki ste si jo želeli in po njej hrepeneli. Poskbeli boste za svoje najbolj skrite želje brez, da bi kdorkoli opazil razliko, kar vam bo velik dosežek.

Škorpijon

Vaši talenti se bodo pokazali v vsej svoji veličini in sprijaznili se boste z vodilno vlogo, ki jo imate v družini. To pomeni tudi odgovornost za čustva in zadovoljstvo ostalih članov, zato jim dovolite, da se iskreno izrazijo.

Strelec

Korak za korakom sledite dogajanju, ne prehitevajte ritma življenja. Nič ne morete izsiliti, lahko pa s svojimi prehitrimi reakcijami in predvidevanji uničite dobre pogoje za sodelovanje.

Kozorog

Pomembno obdobje vam prinaša novosti, sprejmite jih. Ne pridigajte drugim tistega, kar sami ne živite. Poskrbite za pretočnost telesa, da bo dovolj primerno za aktivno življenje, ki se vam obeta.

Vodnar

Preteklost vas še vedno vodi nazaj, dokler ne sprejmete vsega, kar se je dogajalo in spoznali svoj delež udeležbe v vsem. O tem ne govorite naprej, samo spustite in sprostite se.

Ribi

Zaljubljenost bo vibrirala vse naokoli vas in predani boste svojemu srcu, ne glede na to, kaj se bo dogajalo. Skozi čutenje drugih lahko ponovno izgubite stik s sabo, zato se ne predajajte samo okolici, temveč nujno zraven čutite sebe, svoje telo in bližino.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.