Dnevni horoskop za 12. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Srečen dan, še posebej za vas, ovni, ki kar ne boste mogli dojeti, kako polni energije in idej ste. Kar bo najlepše, da boste dojeli, kako je, če vas drugi podpirajo in jim dovolite biti del skupnosti, del sodelovanja. To bo pripomoglo k širšemu razumevanju, ki ga boste kmalu ustvarili v druženju doma in v službi.

Bik

Biki ne boste v svoji najboljši koži, še posebej, če se boste odmikali od svojih nežnih čustev in se delali nedostopne. Sedaj ni čas, da ste “cool”, temveč da se sprostite in odprete ljudem, ki vas privlačijo in vi njih. Lahko se razvijejo zanimivi odnosi, prijateljstva ali kaj več.

Dvojčka

Uspelo se vam bo izmuzniti sodbam okolja in ustvariti najbojši dan. Zalo ste hvaležni za podporo, ki jo čutite doma, zato se boste čimhitreje vrnili in dan najlepše preživeli z domačimi. Samski, povabite ljudi domov, čas je, da se odprete spremembam.

Rak

Polna luna vam bo odprla hrepenenje po ljubezni, ki pa jo že imate na dosegu roke. Zakaj čakate in se ne izrazite? Povabite simpatijo na zmenek ali pa začutite okrepljeno ljubezen v partnerstvu, ki ga je dobro ceniti v vseh trenutkih.

Lev

Polna luna bo odsijala vaše romantične nagibe in sprejeli boste veliko odločitev zase in za svojo prihodnost. Počutili se boste praznično in vzhičeno že ob misli na vse, kar vas čaka v prihodnosti in polni boste navdiha.

Devica

Device bo polna luna pripeljala do odločitev, ki jih boste danes še skrivale, a jih boste kmalu pokazale navzven. Čas je, da slediti svoji intuiciji in najprej poskrbite zase in za tiste, za katere ste resnično odgovorne.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Čustva vas bodo danes vodila v preteklosti in lahko, da se boste končno poslovili od določenega žalovanja po ženski, ki vas je vodila ali vzgajala ali učila. Sprostite se in poskrbite za dobro vzdušje doma, ki ga bo polna luna okrepila.

Škorpijon

Prihaja vas čas in to se bo danes že močno čutilo. Praznujte in se veselite ter odprite vrata ljudem, s katerimi sodelujete, saj jih boste tako bolj globoko spoznali. Med njimi je namreč tudi nekdo, ki vas sabotira in to je dobro odkriti čimprej, da se vaši načrti izpolnijo.

Strelec

Strelcem bo današnja polna luna odnesla pozornost in želeli se boste veseliti, praznovati, se družiti, žal pa vaše obveznosti tega ne bodo dovoljevale. Mogoče ste ugriznili v prevelik zalogaj in je bolje se na novo organizirati. Tisto, kar delate v sreči, pri vas namreč raste, kar pa s trudom in pretirano nejevoljo, pa nikakor ne gre.

Kozorog

Polna luna vas bo čustveno odprla za globlje pogovore in današnji dan se bo razvil v pravo sodelovanje. S starejšo žensko se boste dobro dogovorili in srečni boste, ker se bodo začele stvari spreminjati pri temeljih.

Vodnar

Ljubezen vas je verjetno držala budne celo noč, ni polna luna kriva  . Številne ideje in načrti bodo okrepili vašo voljo do življenja in želeli si boste spremembe. Kar nekaj dela vas še čaka, vendar ste optimistični, ker končno vidite smisel.

Ribi

Optimalen dan za vas, saj vas bodo energije polne lune objele na način, ki ga imate najraje. Nova energija bo prešla skozi predajo, zato danes odložite delo in praznujte. S tem si boste napolnili baterije in prekinili moreče dneve preteklosti

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot