Dnevni horoskop za 12. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Po namernem odmiku se boste prehitro pridružili dogajanju v službi in okolju, kar bo porušilo vašo avtoriteto. Ne silite se tja, kamor ni potrebno.

Bik

Bodite pozorni, da ne zgubite nečesa, kar vam je bolj dragoceno, kot se trenutno zavedate. Ne jemljite svojega zdravja in domačih za samoumevno. Hvaležnost je prava pot.

Dvojčka

Radi boste sami in odveč vam bodo vsi pogovori in vljudnosti z ljudmi. Želeli boste razumevanja, dobili pa vse prej kot to. Ne razmšljajte o drugih, samo dovolite si biti v miru.

Rak

Bodite srčni in ljubeči do tistih, ki jih imate radi, ne glede na njihove reakcije. Včasih dokažejo svojo ljubezen že samo s tem, da vas sprejmejo točno takšne, kot st.

Lev

Začenja se dobro obdobje, ki ga ne smete zamuditi, saj je čas za vaše pozitivne spremembe. Skozi pogovore in druženje boste izvedeli veliko dobrega o sebi, kar vas bo pomirilo.

Devica

Optimistično boste zrli v prihodnost in se sočasno izogibali vsem konfliktom doma. Ne boste želeli razmišljati o stvareh, na katere nimate vpliva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pokažite svojo hvaležnost in naklonjenost tistim, ki si jo resnično zaslužijo. Ostalim pa tudi jasno pokažite svoja čustva, da se vaši odnosi končno razčistijo v smiselno smer.

Škorpijon

Prelagali boste odgovornost na druge ter zato trpeli. Ne zanemarite strasti, ki gori v vas, saj vas bo peljala v pravo smer, kjer boste lahko ljubljeni in sproščeni sočasno.

Strelec

Zanimiv zmenek s simpatijo iz preteklosti in že boste računali na dobre spremembe. Na koncu pa bo to samo potrditev, da ste se prav odločil, ko ste se razšli.

Kozorog

Ljubezen vam bo zanetila telo in duha ter težko boste to skrili ali razmišljali karkoli drugega. Sprostite se in zaupajte v dogajanje samo brez, da karkoli načrtujete.

Vodnar

Dovolj boste imeli odnosov in razlaganja vsem in povsod, kaj želite, saj boste želeli samo mir. Žal ga še ne bo in potrebno bo postaviti meje, da boste do njega sploh prišli.

Ribi

Trmasto boste vztrajali pri določenih razlogih in načrtih, zato se bodo vaši bližnji samo odmaknili, kar pa vam tudi ne bo odgovarjalo. Razmislite pri sebi, kaj želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.