Dnevni horoskop za 12. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Imeli boste močan vpliv na okolico, zato pazite, kaj zagovarjate, saj vam bodo sledili. Z vsako pozitivno spremembo pri sebi, boste imeli še večji vpliv, pa tudi odgovornost.

Bik

Razdvojeni boste in namesto, da bi se pogovorili z ljudmi, ki vam spodbujajo težave, jih boste poskušali zatirati in nadzorovati, kar pa bo seveda prineslo še več slabe volje.

Dvojčka

Poskrbite za svojo varnost, dogajale se bodo nenavadne stvari. Izogibajte se ljudi, ki prehitro govorijo in spodbujajo nelagodje. Ne posojajte denarja, niti ga ne trošite preveč.

Rak

Strastni boste in predani svojemu življenju. Imeli boste obilo energije in dobre volje, zato boste priljubljeni pri ljudeh v vaši bližini. Ohranite iskrenost za vsako ceno.

Lev

Dober dan za vaše cilje in želje. Postavite se na prvo mesto. Imeli boste moč narediti vse, tudi upreti se vašim bližnjim, ki se bodo posmehovali vašim novim dejavnostim.

Devica

Bodite nežni in strpni predvsem do sebe. Občutljivi boste tako fizično kot čustveno, zato se izogibajte vsem prepirom ali nasprotovanjem. Počivajte in se odmaknite od družbe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Notranji in zunanji red vam bo pomagal pri kaosu v čustvnih. Nikakor ne boste mogli ustreči vašim bližnjim, saj si zares ne želijo spremembe, temveč samo pozornost.

Škorpijon

Čustveno nikakor ne boste prišli na zeleno vejo, ne glede na trud, ki ga boste v to vložili. Manjka vam oseba, ki bi resnično zaupala v vas, da bi se vi lahko sprostili.

Strelec

Dovolj imate nekaterih manipulacij v partnerstvu, kjer vi vedno potegnete ta kratko. Ne boste več dovolili tega, pa čeprav to pomeni, da se boste bolj pogosto prepirali.

Kozorog

Vaše počutje se bo izboljševalo. Ne bo vam se težko potruditi za svoje fizično telo, saj boste čutili, da potrebujete kondicijo za pestro življenje, ki se vam odpira na novo.

Vodnar

Ne boste ravno praznično razpoloženi, zato vam čustveni pritiski družinskih članov ne bodo prav nič po volji. Želeli si boste miru in harmonije, dobili pa vse drugo kot to. Dihajte.

Ribi

Čustveno boste predani bližnjim in skrbeli boste za njihovo dobro počutje. Imeli boste dobre ideje, a jih po vsej verjetnosti ne bodo sprejemali, zato boste malo užaljeni.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.