Dnevni horoskop za 13.03.

ovanOven

SLUŽBA: Ugoden dan za vse tiste, ki delajo v vladnih službah in institucijah. Za druge so lahko na delovnem mestu razmere zelo napete.
LJUBEZEN: Danes vas vodijo strasti. Ne bodite preveč ljubosumni, pokvarili boste čarobnost.
ZDRAVJE: Možna vročina in vnetje.

bikBik

SLUŽBA: Čez dan se boste rešili vse potrebne dokumentacije. Ne bo vam ostalo preveč obveznosti.
LJUBEZEN: Izkoristite dejstvo, da je petek Venerin dan in odidite nocoj ven na zabavo! Sproščeno vzdušje z dobro glasbo bo prijetno za vas in vašega partnerja!
ZDRAVJE: Dobro se počutite.

blizanciDvojčka

SLUŽBA: preobremenjeni ste z obveznostmi.. Možno je, da vam bo nadrejeni dal še dodatno delo in zato boste morali delati nadure.
LJUBEZEN: Ne počutite se najbolje. Nimate dovolj časa niti za svojega partnerja, niti za svoje prijatelje.
ZDRAVJE: Možni glavoboli in težave s sinusi.

rakRak

SLUŽBA: Imate zelo odgovorno nalogo. Počutite se dobro v delovnem okolju in želite tudi drugim pokazati kako dobro je biti koristen.
LJUBEZEN: Nekoliko vas bo zmotilo, da se partner obnaša pokroviteljsko in ima do vas prevladujoč odnos. Pokazali boste svoj ponos.
ZDRAVJE: Razburjeni ste.

lavLev

SLUŽBA: Nekateri mlajši sodelavci ali družabniki bodo hoteli razbiti vaš koncept. Ampak ni tako enostavno premagati Leva in bolje je da se nehajo igrati z njim…
LJUBEZEN: Partner pričakuje preveč od vas. Raje se distancirajte, namesto da vstopate z njim v razprave. Preživite čas s prijatelji.
ZDRAVJE: kardiovaskularne težave.

devicaDevica

SLUŽBA: Niste pretirano razpoloženi in maksimalno se boste izognili svojim obveznostim. Vendar pa nimate sreče in vaša lenoba bo opažena!
LJUBEZEN: Čutite potrebo po sprostitvi in zato vas ne zanima ničesar drugega.
ZDRAVJE: Bodite previdni, da nocoj ne popijete preveč alkohola.

vagaTehtnica

SLUŽBA: Danes bo za vas dokaj sproščen dan. Odrekali se boste odgovornostim, delovne obveznosti pa boste odrivali stran. Oseba v znamenju Raka vam bo v pomoč.
LJUBEZEN: Ste čustveno stabilni in imate dober občutek poleg partnerja. Če ste samski se pridružite zabavi in izkoristite priložnost za novo avanturo!
ZDRAVJE: Danes se počutite dobro in imeli boste veliko energije.

skorpijaŠkorpijon

SLUŽBA: Zadnje čase vam uspeva uravnotežiti vse stroške, ki jih imate in niste v rdečih številkah. Ugoden dan za sodelovanje s starejšimi.
LJUBEZEN: Miren dan na ljubezenskem področju… Veste kaj se dogaja in sprejemate vse.
ZDRAVJE: Možne težave z grlom.

strelacStrelec

SLUŽBA: Ne boste toliko skoncentrirani kot običajno in potrebovali boste več časa kot ponavadi za opravljajnje rutinskih nalog. Drugi del dneva je ugodnen za poslovanje.
LJUBEZEN: Odkrito pokažite svoje namere. Za vas je danes zelo zanimiv dan! Če ste samski imate lahko več možnosti za spogledovanje.
ZDRAVJE: Težave z slabostjo.

jaracKozorog

SLUŽBA: Niste zadovoljni z razmerami na delovnem mestu. Spoznali ste, da ne morete vplivati na večino zadev, ki jih želite spremeniti. Poskusite sprejeti situacijo, kakršna je.
LJUBEZEN: ugoden dan za tiste, ki so poročeni, saj vas partner podpira. Tisti, ki so samski bodo lahko danes zavrnili nekoga, samo zato, ker so zlovoljni.
ZDRAVJE: občutljivost sečil.

vodolijaVodnar

SLUŽBA: spremenite svoje načrte. Možno je, da boste slišali nekaj dobrih novic.
LJUBEZEN: Danes je najbolj primeren dan za vas! Čas boste preživeli v popolnoma sproščenem vzdušju, obkroženi z ljudmi, ki jih imate radi.
ZDRAVJE: Imate težave z odvečno težo?

ribeRibi

SLUŽBA: Racionalno predstavljate svoje načrte in počasi se premikate k izvedbi. Ugoden dan za vse, ki sodelujejo z dokumentacijo.
LJUBEZEN: Imeli boste odprt pogovor z osebo, ki jo ljubite in verjetno si bosta povedala marsikaj kar si do sedaj že nikoli nista izrekla.
ZDRAVJE: Občutljiv predel trebuha.

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)