Dnevni horoskop za 13. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Trudili se boste, da bi se stvari po vaše odvijale, pri tem pa bi bilo veliko bolje za vas, če bi popustili, saj bi pridobili veliko več in pod boljšimi pogoji, kot sedaj zahtevate.

Bik

Nestrpnost vam bo čisto prevzela. Ne bodite napadalni do bližnjih, ne računajte na njihovo razumevanje, saj imajo počasi dovolj vaših muh. Razmislite, kako se boste odkupili.

Dvojčka

Strah vas bo vseh dogodkov in občutljivi boste na komentarje in ne bo vam lahko. Dovolite pa priznati, da potrebujete pomoč in se obrnite na osebo, ki jih zaupate.

Rak

Vročekrvno se boste lotili dela, da boste dokazali nekaterim, da zmorete. Imeli boste še večji uspeh, kot ste načrtovali, kar vas bo veselilo in vam dalo moči za naprej.

Lev

Danes se ne zapletete v prepire ali celo pretepe. Je kritični dan, ko se izogibajte vsem naporom ali zapletom s komerkoli. Počasi boste imeli vsega dovolj, a ohranite strpnost.

Devica

Ognjeviti boste v mislih in besedah, kar pa se vam sedaj ne bo najbolje obneslo. Lahko, da boste zaradi tega nenadno izgubili prijateljstvo ali po neumnem prekinili vezo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ljubezen vam bo v navdih, da se boste izvlekli iz starih težav in odnosov, ki ste jih že prerasli, a ste preveč vljudni, da bi jih prekinili. Sedaj vam bo življenje naredilo to uslugo.

Škorpijon

Nekatere stvari vam ne bodo dale spati in ne boste točno vedeli, kaj in kako se izraziti in kaj narediti. A povsem dovolj bo, da iskreno položite karte na mizo.

Strelec

Lažje boste zadihali in določene spremembe, ki ste se jih prej bali, se bodo sedaj pokazale kot odrešujoče za vas. Napredovali boste v stvareh, ki jih radi počnete.

Kozorog

Nekatera prepričanja se bodo pokazala za napačna in ne boste se najbolje znašli. V odnosih ne vztrajajte v starih idejah, da ne boste razočarali najbližjih, ki verjamejo v vas.

Vodnar

Ne boste več želeli delati kompromisov, saj ste se že naučili, da se potem nikakor ne izpeljejo stvari tako, kot so načrtovane. Red boste fizično delali doma in čustvno v odnosih.

Ribi

Nemirni boste in nekateri strahovi vam ne bodo dali spati. Trenirajte in razgibavajte se redno, da sprostite preko telesa tudi vaš nemiren um, ki potrebuje dobro zaposlitev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot