Dnevni horoskop za 13. 5. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Poslovna ideja bo rastla. Imate dosti energije, da stvari speljete do konca. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni strast in veselje.
Sporočilo: Obrnete lahko nov list, novo poglavje.

Bik

Posel, delo: Posel bo dobro tekel. Ne pretiravajte in hitite, da ne boste delali napak. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Dobra volja skozi celoten dan.
Sporočilo: Spustite in situacija se bo sama izkristalizirala.

Dvojčka

Posel, delo: Danes boste strastni do vsega, kar imate radi. Energija navdušenja vas bo spremljala tekom dneva. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ljubezen, ki je v vašem srcu pozdravi vse tegobne odnose.
Sporočilo: Naj vas danes spremlja afirmacija: Vse okoliščine, ki bi me lahko žalostile predajam univerzalni moči ljubezni.

Rak

Posel, delo: Besede, mnenja, ki jih danes slišite od drugih, se vas danes ne dotaknejo preveč. Dobra volja in odločnost naj vas vodita v poslu. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sodelujete z partnerjem.
Sporočilo: Zmeraj imejte v mislih in zavedanju, da ko ste v kakšnih občutkih izgube, da v resnici nikoli nič zares ne izgubimo, samo preobrazi se.

Lev

Posel, delo: Poslovne ideje bodo danes sprejete in vi boste zelo privlačni za priložnosti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Čutite in opazite dobro v ljudeh. To se vam bo vračalo.
Sporočilo: Dobro bi bilo, da se soočite s svojimi strahovi sproti ampak najprej jih priznajte sebi, nato pa se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.

Devica

Posel, delo: Čustveno boste precej odprti, zato bi lahko hitro prišlo do kakšne užaljenosti. Možno, da iščete potrditve od zunaj. Ljubezen, odnosi, prijatelji: S trmo ne dosežete tistega, kar je za vaju res pomembno.
Sporočilo: Afirmacija, ki vas lahko spremlja danes, bi lahko bila: Hvaležen/a sem za vse izkušnje, saj vsaka izmed njih lahko razširi moje razumevanje sebe in drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Sodelovanje v poslu vam veliko pomeni in danes je dan za sodelovanje. Čutili boste igrive energije, ki vas bodo spremljale. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Deležni boste podpore partnerja.
Sporočilo: Pomnite, da vesolje usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v vaše najvišje dobro.

Škorpijon

Posel, delo: Energije boste imeli dovolj, le odprite svoje srce. V poslu boste želeli dati več kot pričakujejo drugi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pokažete tisto, kar po navadi prekrivate.
Sporočilo: Življenje si lahko otežite samo sami. Pogosto je lažje kar odplesati skozi, kot pa siliti z glavo skozi zid.

Strelec

Posel, delo: Danes boste poslovno precej aktivni. V sebi lažje prebudite motivacijo za delo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Energije vas bodo vabile, da ljubite in ste veseli.
Sporočilo: Svoje znanje in modrosti pa predajajte samo tistim, ki to želijo slišati.

Kozorog

Posel, delo: Strahovi in skrbi lahko ne omejujejo več, da se na polno aktivirate v službi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Povezujte se, bodite suvereni v pogovorih.
Sporočilo: Trdo delo in vztrajnost se vam obrestujeta.

Vodnar

Posel, delo: Prisluhnite, prijetna sporočila lahko danes prešinejo vaše misli. Kaj pričakujete od sebe? Ljubezen, odnosi, prijatelji: Občutite lahko več harmonije med vama.
Sporočilo: Vedno stremite k temu, da poiščete harmonijo med vašimi čustvi in razumom ter spustite toge in nejasne misli.

Ribi

Posel, delo: Občutek igrivosti vas bo spremljal tekom dneva. Najdete nekaj, kar vas razveseli. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni lahko čutite zadovoljstvo in podporo.
Sporočilo: Naj vas spremlja afirmacija: Odločil/a sem se, da bom sledila svojemu srcu vedno in povsod.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)