Dnevni horoskop za 14. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Bodite pozorni na cesti in ne računajte, da vas bodo vaši hitri refleksi rešili iz vsake situacije. Strpnost je nujna, da se ne spravite v kakršnekoli težave. Raje dinamično razmišljajte.

Bik

Prehitro boste govorili in se mimogrede izdali. Mnogi bodo začeli dvomiti o vaši resnicoljubnosti. Ne prikrivajte dejstev o sebi, saj so čisto običajne stvari, ki jih drugi tudi poznajo.

Dvojčka

V odnosih ne predvidevajte stvari, raje vprašajte, kar vam ni jasno oz. kar bi radi vedeli. Na ta način boste dokončno razjasnili težavne odnose, ki so vam zagrenili preteklost.

Rak

Sanjarili boste o ljubezni svojega življenja, pri tem pa pozabili, da je smiselno kaj konkretnega narediti, da pride v vaše življenje zares. Pravi pogovori in jasni cilji so vam potrebni.

Lev

Danes je bolje, če se vas vsi izogibajo. Jeza bo žarela iz vas ne glede na okoliščine. Razmislite, kaj vas tako jezi in kaj obžalujete ter to energijo raje usmerite v saniranje preteklosti.

Devica

Od govorjenja ne bo nič. Akcija bo potrebna in to med ljudi, tiste, ki se jih najbolj izogibate. Bodite iskeni in jasni, a čimmanj čustveni, saj ne razumejo, kaj se dogaja v vas.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Dober dan, saj ne boste več tako občutljivi in vpeti v delo in odnose. Ne hitite naprej v težave, počakajte, da vas same najdejo. Do takat si spočijte, naredite nekaj dobega za svoje telo.

Škorpijon

Nikakor ne boste našli pravega sogovornika in toliko boste imeli za predati. Lahko, da bo potrebna jeza, da bo odprla pot tam, kjer je že dogovorjeno. Ne čakajte, da se še bolj ne zaplete.

Strelec

Pretirana samozavest vas lahko danes odnese, dobesedno. Izgubite lahko položaj, službo, prijatelje. Prisluhnite drugim, kaj vam želijo povedati in si nujno vzamite čas za razmislek.

Kozorog

Uredili boste določene papirje ali pričeli postopek, ki vam bo dal več svobode in smisla v odnosih. Jasno vam bo, da ne morete več čakati in odprli se boste za pomoč prijateljev, znancev.

Vodnar

Vse boste želeli narediti sami, a je potrebno samo to, da jasno ohranjate vizijo, da ladja ne zapluje v napačno smer. Ostalega dela predajte čimveč svoji ekipi, nič ne bo narobe.

Ribi

Zelo je pomembno, kako komunicirate. Za spremembe, ki jih želite, je nujno, da ne gledate samo nase, temveč na skupno dobro, sicer vas ne bodo več jemali resno pri debatah.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.