Dnevni horoskop za 14. 12. 2017.

HOROSKOP PETEK
Oven
Posel, delo: Danes vas spremlja sreča in imeli boste občutek, da se vse da. Delo bo potekalo brez večjih naporov. Bodite odprti za pozitivne odzive, komunikacijo in podporo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni se dobro povežete s partnerjem.
Sporočilo: Po vsakem dežju vedno posije sonce, da lahko uživate v mavrici.

bikBik

Posel, delo: Imate podporo univerzuma tako v poslu, kot na ljubezenskem področju. Pomembno je, da opustite nekatere zamisli, ki vam ne koristijo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Na čustvenem področju ste zaupljivi, zato bo prijetno druženje samo pika na i.
Sporočilo: Bodite povsem sproščeni v mislih.

blizanciDvojčka

Posel, delo: Zvesti bodite svojim notranjim občutkom. Pomembna je iskrenost, ki lahko prinese lepe in trdne odnose s sodelavci, poslovnimi partnerji in ostalimi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni se razbremenite občutkov krivde.
Sporočilo: Primeren čas za razvajanje.

rakRak

Posel, delo: Dan poln presenečenj. Marsikaj lepega se lahko zgodi. Pri delu boste bolj stabilni, da se ideje lahko lažje realizirajo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne naprezajte se preveč za nekatere stvari, pustite prosto pot tudi drugim.
Sporočilo: Angeli vas nagovarjajo, da namenite nekaj pozornosti tudi fizičnemu telesu.

lavLev

Posel, delo: Danes je dan za napredovanje. Krepite svoje pozitivne misli v povezavi z delom. Energije vas bodo spodbujale k temu, da se dobro povežete z drugimi. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Izrazite se. Zaupajte, če vas kaj teži.
Sporočilo: Čas je, da sprejmete svobodo, ki vam je dana, da svoje življenje živite po svoje.

devicaDevica

Posel, delo: V zraku so čarobne energije, ki vas bodo spremljale tekom dneva pri delu glede osebne in duhovne rasti. Bodite odločni in jasni. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Negujte dobre občutke glede sebe, na ta način pritegnete partnerja.
Sporočilo: Če potrebujete pomoč pri novih navadah, pokličite nadangela Rafaela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


vagaTehtnica

Posel, delo: Dober dan, da negujete svoje zamisli glede izpolnjevanja želja do realizacije. Okolje vas testira, lahko obremeni, vpliva na vaše odločanje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pri volji ste za nekaj drugačnega.
Sporočilo: Dana vam je priložnost, da vsak dan svobodno izberete življenje zase.

skorpijaŠkorpijon

Posel, delo: Dan poln misli, takšnih in drugačnih. Razmišljali boste o delu, financah, idejah. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Nepričakovane situacije ampak prijetne.
Sporočilo: Opustite navezanosti in stare navade.

strelacStrelec

Posel, delo: Dober dan za komunikacijo, ki bo tekla, kot bi si zaželeli. Pri delu se dobro znajdete v timskem ritmu. Imeli boste dosti energije. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Soočajte se z problemi, ne prezrite jih.
Sporočilo: Izjemno živahen vikend je pred vami, osvobodite se starih stvari, ki bi vas lahko še bremenile.

kozorogKozorog

Posel, delo: Pojdite s tokom. V preteklost se obrnite samo toliko, da jo počastite. Hrepenite po nečem novem. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Držite se tistega, kar obljubite.
Sporočilo: Angeli vas podpirajo pri novih začetkih. Jasno izrazite in prejeli boste.

vodolijaVodnar

Posel, delo: Nekaj se dogaja, kar je lahko trajno. Pri delu boste deležni spokojnosti in mir vas bo spremljal tekom dneva. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Privlačni ste tako v ljubezni, kot v poslovnem svetu.
Sporočilo: Sprejmite ponudbe dneva.

ribeRibi

Posel, delo: Pri delu boste iznajdljivi, ideje nadgradite. V energijah vas čaka darilo, ki ga prejmete, če dan speljete dobro. To je podpora za naprej. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V ljubezni korakajte naprej po začrtani poti.
Sporočilo: Kamor usmerite pozornost v začetku dneva, tja boste potovali celi dan.

 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)