Dnevni horoskop za 14. junij 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Karkoli se bo dogajalo, tudi, če kaj ne bo šlo, kot ste si zamislili, se bo na koncu izkazalo, da je dobro. V ljubezni se lahko pojavi konflikt, ki bo samo izjasnil situacijo.
Zdravje: Nič resnega.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da vas čaka še marsikaj lepega.

bikBik

V poslu ugotavljate prave in neprave prijatelje. V ljubezni pa nekaj uredite, stabilizirate. Pomembno je, da ohranjate notranji mir.
Zdravje: Predel grla je bolj občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da pogumno stopate po svoji poti in se soočite z težavo, ki vas obremenjuje.

blizanciDvojčka

Pri delu ne padite v rutino, kaj to vam omejuje dober napredek. Vse je odvisno od vas, čemu boste dali pozornost. V ljubezni se bo potrebno izraziti na pravi način.
Zdravje: Pomanjkanje energije.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da predajte svoja znanja naprej.

rakRak

V poslu in ljubezni je možno, da se dogajajo spremembe vam v plus. Zelo je pomembno, da se čutite povezani z svojim srcem, kajti to vas potem povezuje z dobrimi priložnostmi in ljudmi.
Zdravje: Počutje dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se zahvalite svojim srečnim zvezdam, ki za vas pripravljajo nekaj, kar res radi počnete.

lavLev

Če padate pod vpliv drugih ljudi iz okolja, potem je čas, da okrepite samozavest. V poslu boste napredovali. V ljubezni se povezujeta tudi na duhoven način.
Zdravje: Predel želodca je bolj občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam govorijo, da kar vidite okoli sebe, je odraz tistega, kar nosite v sebi.

devicaDevica

Morda se znajdete v občutkih izgube, zato je dobro, da ste pozorni na svoje želje in misli, da so pozitivne. Energije bodo v ljubezni danes tudi bolj dinamične, zato bo težje izraziti tisto, kar želite.
Zdravje: Možna nervoza.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se čustveno odvežite od prepričanj, ki vas bremenijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Ko sledite svojemu srcu, se dogajajo stvari v vaše dobro. Pri delu se danes še posebej izpostavi ljubezen do dela. Ne obremenjujte se z preteklostjo. Ljubezen bo štela povsod.
Zdravje: Sprostite predel srčne čakre.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da poslušajte več prestrašenega glasu, pojdite samozavestno naprej.

skorpijaŠkorpijon

V poslovnem svetu prijetne novice za vas, zelo se boste nečesa razveselili. V ljubezni boste zreli. Predvsem pa je čas tudi za načrtovanje.
Zdravje: Grlo, dihala.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas spodbujajo, da se od nekih težav čustveno odvežite.

strelacStrelec

V poslu je veliko energije, ki vas podpira pri vsem, kar se lotite. Glede ljubezni vam ob strani stoji vaš partner. Želje se uresničujejo.
Zdravje: Tekočina!
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da vsakršna sprostitev, ki si jo privoščite umiri um in odpre vaše srce.

jaracKozorog

V poslu boste drzni. V ljubezni ste morda preresni, zato si danes privoščita malo igre, veselja. Tisto, kar vam prižge iskrico v srcu je pravo.
Zdravje: Dobro počutje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se boste kmalu povezali s svojim najglobljim občutkom.

vodolijaVodnar

V poslu se lahko pojavijo notranji strahovi in nemir. Danes je dobro, da se nekaj odločite in v teh odločitvi poskušate vztrajati. V ljubezni boste točno vedeli, kaj želite.
Zdravje: Okrepite pozitivne misli.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se o strahovih in dvomih pogovorite z osebo, ki ji lahko zaupate.

ribeRibi

Ženske boste danes v poslu dobro komunicirale in bile odlične pri sami izvedbi. Organizacija bo ključna glede prihodnosti. V ljubezni pa veselje, radost.
Zdravje: Dobro zdravje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da se bo kmalu začel novi cikel in boste zelo odprti za nove zamisli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za maj!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)