Dnevni horoskop za 15.02.

ovanOven

DELO: Zopet ista zgodba. Če bolje premislite, se vse vrti okoli denarja. Pretiravate, vendar se boste resnično znašli v situaciji, ko boste potrebovali več denarja.
LJUBEZEN: Luna je še vedno v Škorpijonu i on vam daje moč, vendar vam daje tudi pretiravanje v zahtevah. Partner razume vaša stališča, ampak vseeno…
ZDRAVJE: Zdravje bo kar solidno, brez kakšnih večjih težav.

bikBik

DELO: Bodite prijazni, ponavadi kadar se Luna nahaja v vaši opoziciji, se vas lahko loti slaba volja in vaši sodelavci se vas lahko celo bojijo.
LJUBEZEN: Berite horoskop in našli boste nasvet, ki bo ublažil vašo energijo ljubosumja. To bo pomagalo vam in tudi osebi, ki se nahaja ob vas.
ZDRAVJE: Nihajoče. Vaše razpoloženje namreč niha iz ure v uro.

blizanciDvojčka

DELO: Dober posel se obeta v povezavi zahodnimi državami. Posebno s Skandinavijo. Bilo bi dobro, da nekoga kontaktirate preko maila.
LJUBEZEN: Nimate sreče, namreč nikakor ne morete bili istočasno zaljubljeni in imeti dobro službo. Nažalost je trenutno tako, vendar pa bodite potrpežljivi, kajti čakajo vas boljši dnevi.
ZDRAVJE: Znižajte dozo cigaret, kajti pljuča so trenutno slaba točka vašega organizma.

rakRak

DELO: Ne skrbite zaradi skrbi, ki jih imajo drugi ljudje. Pretiravate. Zgubljate moč in energijo. Kdaj boste to doumeli?
LJUBEZEN: Osebi, ki jo imate radi, se poskušate dokazati skozi delo. Ni preveč zanimivo, vendar pa je zelo koristno!
ZDRAVJE: Težava z izločanjem inzulina, padec krvnega sladkorja.

lavLev

DELO: Ne bi vam smelo zmanjkati samozavesti. Morate biti prepričani v to, kar si želite. Ker imate na voljo veliko kombinacij, obstaja večja verjetnost, da se boste v tem izgubili.
LJUBEZEN: Pozornost namenite enemu Raku, ki vas čaka že precej dolgo. Izplačalo se vam bo.
ZDRAVJE: Ledvice, otečene noge.

devicaDevica

DELO: Dobro se počutite v družbi z ognjenimi znaki. Posebej z enim Ovnom, ki vam poskuša dokazati, da je najboljši sodelavec.
LJUBEZEN: S prijatelji se družite v prostem času. Oni vam pomagajo pozabiti na težave neuspešnih ljubezenskih razmerij.
ZDRAVJE: Slaba točka organizma je prebavni trakt.

vagaTehtnica

DELO: Razmišljate o zamenjavi poklica. Umetniško ste usmerjeni in to je za vas resnično prava pot. Zmigajte se.
LJUBEZEN: Jasno vam je, da tako več ne more iti naprej, pa vendar ne veste kaj bi. Mislite, da imate čas, da ni pravi trenutek za prekinitev veze.
ZDRAVJE: Rahla nervoza, nič nevarnega.

skorpijaŠkorpijon

DELO: Na vidiku je potovanje. Ker gre za lepo in mamljivo pot, se dobro počutite. Ampak seveda se veselite tudi dobrega plačila.
LJUBEZEN: Mislite da bi lahko imeli razmerje z Levom. Ta znak vas od vseh najbolj privlači. Edino z njim lahko dosežete nivo strasti, ki si želite.
ZDRAVJE: Dobro.

strelacStrelec

DELO: Delate tiste stvari, ki vas motivirajo. Vse ostalo puščate za naslednjič. Ker pa je denar na prvem mestu, se boste, v kolikor boste dobro plačani, ukvarjali tudi s stvarmi, ki vas malo manj zanimajo.
LJUBEZEN: Izognite se kritikam, ko ne gre nekaj po planu. Še malo in začelo se bo boljše obdobje.
ZDRAVJE: Brez večjih težav.

jaracKozorog

DENAR: Dobro se počutite, kadar razmišljate o delu in novitetah, ki so pred vami. Imate sodelavce, s katerimi ste zelo dober tim.
LJUBEZEN: Čustveno ste blizu zanimive veze z mlajšim partnerjem. Tisti, ki ste poročeni morate paziti na nezvestobo partnerja.
ZDRAVJE: Dobro.

vodolijaVodnar

DELO: Iščete nove sodelavce, nove priložnosti, ki bi se lahko realizirale v realno življenje. Nihče nima tega, kar imate vi, in to je dober občutek za poslovnost.
LJUBEZEN: Občutek osamljenosti. Ni potrebe da je tako, ampak vi ste včasih pač radi žrtev.
ZDRAVJE: Poskrbite malo bolje za svoje zdravje!

ribeRibe

DELO: Vse aktivnosti temeljijo na poštenosti in iskrenosti. V kolikor pa opazite, da se okolica ne obnaša po tem principu, se razžalostite.
LJUBEZEN: Čustveno ste osoba ki ima rada ljubezen in iskreno ljubezen boste lahko našli pri osebi iz vodnega znamenja Raku ali Škorpijonu.
ZDRAVJE: Preveč se razdajate, umirite se in poskrbite rajši zase.

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)