Dnevni horoskop za 15. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Odlično lahko izpeljete poslovne aktivnosti, zato se ne prepirajte z ostalimi, vodite jih. Če se boste ukvarjali z malenkostmi, se bo vse, kar počnete, hitro sesulo. Sami odločate.

Bik

Nemir in nestrpnost boste prevelika v vas, da bi lahko izpeljali stvari tako, kot ste načrtovali. Pazite na križ in se ne spuščajte v nič, kar ni danes nujno potrebno. Čas je za počitek.

Dvojčka

Čisto preveč se boste danes trudili za čisto premalo učinka. Razmislite, če resnično je vse to potrebno ali lahko pustite druge pri miru, da naredijo svoje delo. Sprostite se.

Rak

Odnosi vam bodo danes na prvem mestu in pozabili boste na svoje delo, na vse dogovore, ko vas bo kontaktirala simpatija. Nekaj časa bo okolica to še tolerirala, a ne več dolgo.

Lev

Odličen dan za druženje in vsi vam bodo jedli iz roke. Zato se z vsemi, razen domačimi lahko dogovorite karkoli. Ne hitite domov, dogovorite se za srečanja s prijatelji, ki vas čakajo.

Devica

Poslovna dogovarjanja bodo uspešna samo, če boste usmerjeni na odnose in ne direktno na denar. Ne izogibajte se stikom z ljudmi, še posebej v službi ne. Čas je za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Doma boste nemirni, zato je bolje, če se da ne bo prihajalo do nenadnih prepirov, ki jih ne zmorete več prenašati. Ne odločajte se nič takrat, ko ste jezni, energijo usmerite v fizične aktivnosti.

Škorpijon

Prevzemite odgovornost in pokažite ostalim, kako in kaj je potrebno narediti. Ni dovolj, da jih popravljate takrat, ko ni dobro, temveč jim je potrebno jasno pokazati, kako naj delajo.

Strelec

Toliko pozornosti bo na vas, da boste pozabili, kar je smisel druženja in speljali boste vse samo na svoj mlin. Lahko, da bo tokrat še šlo skozi, a ljudje ne bodo pozabili, zato previdno.

Kozorog

Nujne, da se danes uredite za vse poti ven iz hiše, da boste samozavestni, ko bo prišlo do nekega soočanja, ki ste se ga bali. Ugotovili boste, da sploh ni tako hudo, če ste iskreni.

Vodnar

Ne boste v svoji najboljši koži. Ker ni potrebe, da vi vse vodite, se sprostite in dovolite, da še drugi pridejo na vrsto. Naučite se, da ne ocenjujete drugih na vsakem koraku, tudi vam bo lažje.

Ribi

Razjasnite svojo situacijo vsaj sebi in si priznajte, kje je čas za spremembe. Niste zadovoljni s tem, kar je, ne bi pa nič spremenili. Zato se ne čudite, če ljudje ne vedo, kaj bi z vami.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.