Dnevni horoskop za 15. november 2015.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Na čustvenem področju se bo dogajalo, saj je odličen dan za druženje. Sproščenost v naravi napolni vaše energije. V glavi niso potrebne ostre misli, zato razmišljajte o lepih stvareh, vključite se v igro, uporabljajte barve. Usoda vas pelje po pravi poti, pokazali boste svoje zrele izkušnje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Dan ni za načrtovanje, kajti načrtovane stvari bodo težko izpolnjene.

bikBik

Izlet v toplem jesenskem dnevu prijetno vpliva na vaše razpoloženje. V čustvih se sprostite. Imate dovolj energije. Pazite, da ne pretiravate, iščite harmonijo in mir, kajti danes imate priložnost za to, da se v vašem umu ustvari prostor za nove ideje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Veselje, ki ga lahko občutite danes, se vtisne v vaš spomin in se spomnite nanj, ko ste v težavah.

blizanciDvojčka

Tisto, kar ne potrebujete več odvrzite. Pojdite v naravo in prosite energije, da vas spodbudijo, da odvržete prtljago skrbi, ki vas dela nemirne. Danes boste v čustvih lahko po dolgem času ponovno začutili, da imate na nek način vse kar potrebujete.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Za vsakim dežjem vedno posije sonce, po vsaki nevihti, se vedno strasti umirijo.

rakRak

Jesenski dan je prijeten za umirjenost, veselje, igro. Pomembno je, da začutite lepoto narave, ki vas obdaja. Na splošno je za vas zelo srečen dan, zato si ga ne kvarite s kakšnimi negativnimi mislimi. Namesto besede moram, začnite uporabljati Želim.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pustite, da pozitivne misli napolnijo vašo glavo, saj le na tak način zbudite spečo motivacijo v sebi.

lavLev

Veselite se, kajti danes je čas za dom in družino. Dan bo precej čustveno obarvan, saj boste vi v središču pozornosti. Vsi bodo želeli nekaj d vas, pokažite jim, kako zabavni ste lahko. Močno boste povezani tudi s svojimi željami in cilji, vendar je boljše, če se danes malo sprostite vseh upov in daste možgane malo na off.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Poglejte v nebo in zadihajte v svežino svetlo modre barve, za jasnost v energijah.

devicaDevica

Bodite danes iskreni do sebe in si dovolite počivati. Sprostite svoje misli vseh obveznosti, saj boste na ta način naredili prostor za sveže ideje. Pojdite na izlet. Pojdite s tokom in ne razmišljajte o denarju. Presenečeni boste nad lahkotnostjo drugih, saj vam to na nek način manjka.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Opazujte naravo od blizu. Dovolite, da vas popolnoma očara.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Dan bo precej dinamičen in vi polni energije. Vi si ne boste zaželeli izleta, saj radi uživate doma. V čustvih se lahko pojavi negotovost, zato danes opustite svoje načrte in se raje posvetite nečemu, kar že dlje časa odlašate. Razstrupite svoje telo in svoje misli.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Radost privlači duše, kot jeklo privlači magnet, zato se prepustite radostnim trenutkom.

skorpijaŠkorpijon

Pomembno je, da ostajate na svoji začrtani poti. Danes si vzemite prosti dan, osvežite svoje misli in predajte skrbi. Morda danes ne boste tako prijetno razpoloženi, zato je koristno, da se spomnite za kaj ste lahko hvaležni, pomislite na svoje pretekle dosežke in uživajte v teh mislih. Če imate družino pa se z ljubeznijo posvetite odnosom.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Položite dlani na svoje srce in umirite se. Na ta način boste začutili svojo pravo naravo.

strelacStrelec

Ne pustite, da nekdo moti vaš notranji mir. Danes se povežite s seboj, čas je lahko tudi za meditacijo, s tem si napolnite svoje energijske baterije za nov začetek tedna. Ljudje vas lahko jezijo, saj želijo prav tekmovati z vami. Svoje občutke predajte angelom in se prepustite harmoniji narave.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Človek je tisto, kar verjame, da je.

jaracKozorog

Srečo danes delite z drugimi. Drugi si bodo želeli vaše družbe, zato se ponosno pokažite. Energijo, ki jo delite z drugimi, se vam potem vrača, zato vam naj ne bo težko kaj iz srca dati naprej. Zelo dobro se boste znašli tudi v komunikaciji.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Govorite o svobodi, o lepih stvareh. Tja kamor usmerjate vašo pozornost, tja gre vaša energija.

vodolijaVodnar

Vsa pozornost bo usmerjena v vas. Pustite, da vas malo odnese. Čas je za igro, poskrbite za barve in prepustite se prijetnemu vzdušju. V čustvih je pomembno, da spustite določene stvari. V mislih imejte, da se bodo vaši cilji in želje uresničili in poiščite zaupanje v sebi.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Sledite svetlobi in iščite odgovore v svetlobi.

ribeRibi

Vse kar ste upali, nosite v duši, zato je dobro, da se čim večkrat povežete s svojimi najlepšimi energijami in začutite, kako je, če vse to že živite ali imate. Danes bodo vaše misli še posebej močne. Danes se posvetite negi, pustite se razvajati.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Nasmeh je tisti, ki zdravi vse. Ne pozabite, da je smeh včasih edina rešitev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec november!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)