Dnevni horoskop za 18. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Če boste imeli skrivne zmenke, kar bo te dni precej verjetno, potem bodite pozorni, da se ne zgodijo situacije, ki bi vam trajno spremenile čustveno plat vašega življenja. Razmislite, kaj vam pomeni več.

Bik

Iskali boste finančno rešitev in jo tudi našli. Skozi določena vlaganja se bodo finance tako obrnile, da boste zadovoljni s svojim izkupičkom. Radi se igrate z denarjem na ta način, da se vam kupček veča.

Dvojčka

Osvoboditev misli in besed bo danes povzročila pri vas pravo revolucijo. Vse, kar vas je mučilo, se bose dogovorili in nič ne bo tako težko, kot se pričakovali. Zato boste zadovoljni s sabo in svojo notranjo rastjo.

Rak

Ljubosumje vas bo zagrabilo iz čistega miru in ne boste si mogli pomagati. Iskali boste potrditve svojih stahov in si, kot običajno napačno prevedli vse znake. Dihajte in počakate, da se boste lahko v živo pogovorili.

Lev

Pogrešate pravo družbo, pa ne glede na to, kako se delate, da ne. Zaupajte svoji notranji naravi in pokličite prijatelje, s katerimi se resnično lahko nasmejite in se sprostite brez sodb in težav.

Devica

Omislili si boste nov hobi ali zaželi proces lišpanja, kar bo presenetilo vse vaše bližnje. Navdušeni boste nad nenavadnimi predmeti in oblačili, kar vam bo dalo svež občutek svobode in življenja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pomirjeni ste s svojimi čustvi in načinom življenja. Točno veste, kaj želite in z manj se ne boste sprijaznili, boste pa naredili potrebne korake, da dosežete tisto, kar si želite. Danes bo dovolj, da ste iskreni s sabo.

Škorpijon

Taktizirali boste in se na koncu ušteli pri izbiri vam pomembnejših ljudi. Ne računajte vedno na koristi, temveč poglejte, kdo bolj iskreno sodeluje z vami. Na dolgi rok ga boste lahko vse, kar želite, naučili.

Strelec

Umirjeni boste in našli odgovore na vse, kar vas je mučilo. Samota vam koristi, predvsem boste jasno zaznavali, s kom se ne morete več družiti, ne osebno in ne poslovno.

Kozorog

Pretiravali boste pri ljudeh, ki vam želijo pomagati in si umislili preveč stvari naenkrat, zato se bodo nekateri umaknili, kar vas bo pa prizadelo. Razmislite malo in se postavite v njihovo kožo.

Vodnar

Iskali boste mejo med redom in pretiranimi pravili in ugotovili, da ste sami sebi največji sodnik. Pretirano skrbite, da je vse pod kontrolo in čas je, da se malo sprostite.

Ribi

Flirtali boste na vsakem koraku in težko bo preživeti dan brez, da bi se s kom konkretno zapletli. Oddajali boste močno seksuano energijo, na katero bodo vsi trzali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.