Dnevni horoskop za 18. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Nikakor se ne odločajte o ničemer, preden nimate vseh dejstev preverjenih in od vseh sodelavcev privoljenje, da se gredo zraven. Sicer se vam lahko zgodi velik preobrat v službi.

Bik

Zmenek je edina stvar, ki vas danes reši. Izogibajte se vsemu, kjer morate pokazati svojo moč, zbranost in inteligenco, saj vas danes nič od tega ne bo spremljalo. Samo Ljubezen.

Dvojčka

Porabili boste vso svojo modrost ali zvitost in dosegli nekaj za celo skupnost, kar vam veliko pomeni. Ljudje vam bodo hvaležni, čeprav je pa dobro, da v projekt povabite še koga.

Rak

Dom vam bo svet in naredili boste vse, da si ga ali izboljšate ali ustvarite novega. Danes imate možnosti dobrih dogovorov v zvezi s tem, tako da ne odlašajte, kar v akcijo.

Lev

Srečni boste z novostmi, čeprav še ne bo nič potrjeno boste vedeli, da je to tisto pravo in da ste se pripravljeni tudi boriti za to. To bo po dolgem času prva stvar, ki se je veselite.

Devica

Končno vam bo uspelo najti podporo v nekom, ki vam bo pomagal ali pri novi službi ali pri uresničitvi za vas velikega in pomembnega projekta. Resnično boste hvaležni za pomoč.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nikakor ne boste vedeli, kaj delate in kaj se vam dogaja. Sproščeno boste sledili ljudem, ki jim zaupate in preživeli dan precej nenavadno in čisto v svojih nežnih energijah.

Škorpijon

Če boste šli na pot, pazite na cestah. Ne izpostavljajte se tudi električnim napeljavam, saj se vam lahko zgodijo nezgode, da vas prebudijo v to realnost. Vzemite si čas. .

Strelec

Nenadno srečanje z vašo skrito simpatijo bo prebudilo močno strast v vas in opustili boste vse načrte ter se ji popolnoma predali. Bodite previdni, kam jo vodite, nikakor ne domov.

Kozorog

Dober odnos bo nastal iz bežnega prijateljevanja in to vam bo dalo upanje in smisel za nadaljnje korake, ki jih sicer ne bi tako hitro izpeljali. Lahko se veselite, saj je čas za novosti.

Vodnar

Ne glede na to, kako učinkoviti boste želeli biti, vam adrenalin malo popušča in ne bo več šlo v smer, ki jo želite. Sprostite se, najdite rešitve, ki niso tako adrenalinske in vse se bo uredilo.

Ribi

Akcija bo na polno. Našli boste voljo in prijatelje, ki vam bodo pomagali uresničiti nekaj, kar ste si že dolgo želeli in na skrivaj načrtovali. Komunikacija je nujna, da se vse dobro izpelje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.