Dnevni horoskop za 18. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Praktični boste pri načrtovanju dneva, a vas bodo čustva našla nepripravljene in bo se vse razvijalo čisto po svoje. Ne upirajte se, sprejmite dejstvo, da ste tudi vi samo človek.

Bik

Dovolite si, da vas tokrat življenje vodi in se odzivajte na dogodke iz dneva v dan ter upoštevajte želje drugih, vaših bližnjih. Začudili se boste, kako hitro se lahko vse uredi.

Dvojčka

Sprostite se, danes ne bo usoden dan v poslu, saj nič ne bo šlo tako, kot bi želeli. Zato nujno poskrbite, da naredite red v papirjih in v prostoru, da vsaj ne bo prahu in kaosa.

Rak

Ne bo vam težko priskočiti nekomu na pomoč, ker sami ne boste več tako zapleteni sami vase. Zato boste srečni, ko se bodo stvari speljale brez pretirane čustvene drame.

Lev

Skrbno izberite svojo družbo, saj vaše počutje močno niha glede na to, s kom ste večino časa. Zato ne bodite hladni do tistih, s katerimi vam je dobro, pokažite jim veselje.

Devica

Merkur je že v retrogradni fazi, kar bo upočasnilo vašo komunikacijo in moč misli. Lahko, da boste to čutili kot nemir, nelagodnje. Vzemite si potreben počitek ali razmislek.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Neumorni boste v delu in ne glede na veselje ob doseženem, boste na presenečenje drugih nadaljevali z delom. Našli ste svoj pravi delovni ritem, ki ga ne želite izgubiti.

Škorpijon

Čas je, da se lotite vsega skupaj na drugačen način. Ne bojujte se z mlini na veter, saj ste že poskusili, pa ni šlo. Prisluhnite nasvetom tistih, ki so to pot že prehodili.

Strelec

Poglejte v svoje življenje ter sprejmite odgovornost samo zase, za čustva, dejanja in odločitve. Za druge to nima smisla, saj je neuresničljivo. Ne osebno in ne poslovno.

Kozorog

Spremembe prinašajo izgubo kontrole. Ne bojte se, saj imate pod nadzorom sebe in svoje reakcije. Vse ostalo naj se dogaja, samo takšno življenje prinese novosti.

Vodnar

Preveriti, če so vaše ideje še aktualne za druge, da ne boste delali v prazno. Sočasno pa bodite pozorni na svoja čustva, da si ne boste z nestrpnostjo priklicali starih težav.

Ribi

Optimizem se rojeva v vas in vam daje voljo za vse tisto, čemur ste se prej izogibali. Bolj kot boste sledili sebi in delu, ki ga želite opraviti, več energije in časa boste imeli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.