Dnevni horoskop za 18. 3. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Pojavijo se lahko dileme, ali delamo dobro. Vprašanja povezana s poslom, na njih odgovarjajte ko se dobro počutite, če je le možno. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Prijazna beseda lepo mesto najde.
Sporočilo: Narava vam lahko prečisti misli.

Bik

Posel, delo: Lahko se zgodi kaj nepričakovanega. Dopoldanski čas ni najboljši za uvajanje česa novega. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Poveste direktno a prijazno.
Sporočilo: Poskrbite za zdravje.

Dvojčka

Posel, delo: Uživali boste v službi, pri delu, če boste fokusirani na tisto, kar je zares pomembno. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Lahko pa občutite tudi malo več napetosti, tekom dneva se energije med vami in okoljem že počasi sproščajo.
Sporočilo: 10 min gibanja na dam vam prežene slabo voljo stran.

Rak

Posel, delo: Energije podpirajo, da ste v ravnovesju. Nemirni ali nenaspani se ne odločajte o pomembnih stvar za vas. Včasih pa je najboljše, če ne premišljate na veliko in na široko, ker se zapletete v nekaj, kar povzroči več stresa in strahu kot sicer. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Čas za zabavne vložke.
Sporočilo: Pijte veliko vode in pazite na držo.

Lev

Posel, delo: Potrebno se bo vzdržati v določenih situacija, danes ni najboljši dan za napredek, uvajanje novosti ali prepričevanje nekoga. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ko začutite nemir, je tudi čas za malo umika.
Sporočilo: Ne zahtevajte preveč od sebe.

Devica

Posel, delo: Danes delujete dobro. Na pomembne priložnosti bo morda potrebno še malo pričakati in moški so tisti s katerimi se bo dalo kaj zmeniti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Malo sprostitve in veselja pa si le privoščite že dopoldan.
Sporočilo: Sproti komunicirajte o stvareh za katere veste, da se potem naberejo in jih je preveč!

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Danes se posvetite stvarem, katere je potrebno še urejati za nazaj. Ni primerno za uvajanje novosti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne pričakujte preveč od sebe, lahko pa se sprostite in pozabavate in bo čisto vredu. 😉
Sporočilo: Svoje misli hranite tudi z dobro hrano.

Škorpijon

Posel, delo: Škorpijoni danes lahko občutite več kot ostale dni, zato se ne spuščajte v obljube ali neprijetne situacije. Uporabite intuicijo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Občutki bodo odvisni od vaših misli.
Sporočilo: Uživajte v lepih mislih.

Strelec

Posel, delo: Prijetni pogovori predvsem z moškimi, ženske so bolj občutljive danes. Naredite si dan po svojih merilih. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Najdite ravnovesje med svojimi čustvi in okoljem.
Sporočilo: Ne pričakujte preveč od drugih in ne uvajajte še novosti.

Kozorog

Posel, delo: Dan,kjer lahko pride do konfliktov. Najboljše ga izkoristite, če se lotite stvari, ki so še ostale. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne obljubljajte, težko izpolnite.
Sporočilo: Bodite pozorni na ravno držo in misli.

Vodnar

Posel, delo: Kar ste obljubljali se vrača po izpolnitve. Lotite se počasi in pametno. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V odnosi se danes išče ravnovesje med moškim in žensko.
Sporočilo: Ne umišljajte si na novo, postorite še, kar je ostalo.

Ribi

Posel, delo: Najboljše boste delovali, če boste postorili stvari, ki ste si jih v preteklosti obljubili pa jih niste izpolnili. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Osvobajajte se zamer in z dvignjeno glavo naprej!
Sporočilo: Če ste nervozni, sprostite odvečno energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)