Dnevni horoskop za 19. december 2015.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Dober dan za organizacijo. V red boste spravili vse, kar vas moti, kar ste v preteklih dneh dali na stran. Imeli boste veliko vizije glede dela in poslovnih odločitev. Želite si stvari postaviti drugače. V ljubezni vas lahko preplavi hrepenenje po določeni osebi, imate skrite spolne želje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da jih pokličite, ko potrebujete odgovore na zapletena vprašanja.

bikBik

Poslovne zadeve boste želeli prestaviti. Pri delu vam bo zmanjkovalo energije. Morda se boste počutili malo ogrožene. Bodite pozorni na svoje stvari, denarnico, dokumente, da kdo kaj ne izmakne. V ljubezni se bolj povežeta s parterjem in si zaželita nekaj skupnih trenutkov zase.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam z veseljem povedo, da boste našli nekaj dragocenega zase, če boste pozorni na dogodke v naslednjih dneh.

blizanciDvojčka

Zvesti boste svojemu delu. Posel vam bo cvetel. Stranke so zadovoljne. Počutje bo precej dobro in pokazala se bo stabilnost, ki ste jo iskali. V ljubezni je možno, da boste imeli občutek, kot, da ste malo nerazumljeni, vendar to se uredi. Imate veliko podpore pri komunikaciji in poveste stvari naravnost.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli bedijo nad vami in vašo družino. Bodite brez skrbi.

rakRak

Če boste raki danes pokazali slabo voljo in nezadovoljstvo, bodo okoli vas ljudje, ki vas bodo razveseljevali. Delo bo potekalo lahkotno, ne omejujte se. Imeli boste priložnost, da bo dan dober in veliko lahko naredite. V ljubezni pa radost in zabava. Privoščita si prost večer in pojdita kam skupaj.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da poglejte pod površje nastalega položaja.

lavLev

Možne so finančne izgube, pazite, da ne zapravite preveč denarja. Želeli si boste doseči več in se dokazovati. Ne poslužujte se raznih manipulacij, ni vredno. Ugotavljate prave in neprave prijatelje. Partnerstvo: Nihanja v čustvih. Bodite iskreni pa se stvari uredijo pravočasno.
Zdravje: Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas svetujejo, da osvobodite svojega notranjega otroka. Čas je za radost in igro.

devicaDevica

Delovna vnema. Želeli si boste pohvale, saj ste mnenja, da si jo že zaslužite. Imeli boste občutek ponosa in samozavesti. Dober dan za komunikacijo in druženje. V ljubezni si želite tistih pogovorov, ki nekam peljejo. Radi bi nadgradili obstoječe stanje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da na življenjski poti ne boste zamudili nobene priložnosti, če boste negovali svoje talente.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Dan za avanture, pustolovščine. Dela ne bo manjkalo, če se boste zavzeli za njega. V poslu vam stvari dobro stojijo. Pazite samo na določene informacije, ki bi lahko obšle neprava ušesa. Majhne neprijetnosti, ampak vse uredite z prijaznimi besedami. Ljubezen: Ljubezen je v zraku. Pojdite s srcem v svet, pa boste imeli prave ljudi okoli sebe.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas z veseljem nagradijo za vašo prizadevnost in trdo delo.

skorpijaŠkorpijon

Imeli boste določene meje in preko mej ne boste šli. Dan bo dinamičen, pri miru dolgo ne obstanete. Če imate službeno pot, ste na poti varni. Imate dosti poguma in kaže se agresivnost. V ljubezni vas lahko nekdo malo izziva. Če pride do prepira, je to samo zato, da se nekaj razreši. Sledite sporočilom iz okolja.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas prosijo, da se vsakič pred naslednjim večjim korakom za trenutek ustavile, zadihate in proslavite.

strelacStrelec

Danes boste pokazali jasnost in razum bo močan. Prevladovale bodo moške energije. Lahko, da imate opravka z nekimi papirji. Odločitve štejejo. V ljubezni se vas nekdo preseneti. Nenadne spremembe, ki potekajo ves dan. Najboljše, da se prepustite toku dogajanja in nič ne pričakujete.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas nagovarjajo, da opustite pretekle vzorce in prepričanja, ki vas še bremenijo.

jaracKozorog

Razmišljate o preteklosti. Spomini so močni. Pri delu bodite pozorni, da ne ponavljate starih napak. Ob sebi imate ljudi, ki vam bodo dajali nasvete. Prisotna bo dobra energije, zato tudi dobro počutje. Ljubezen: Moški bodo razmišljali o simpatiji. Zunanja ženska lepota bo danes vabila.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas nagovarjajo, da ste iskreni do sebe in da vedno poveste le resnico.

vodolijaVodnar

Manjše blokade so vidne na delovnem mestu. Imeli boste veliko odgovornosti. Pri delu štejejo tudi izkušnje. Želje po izobraževanju pa danes nimate. Uredite si finance. V ljubezni ne bo nič kaj prida. Pokaže se več nestrpnosti. Ohladite si glavo.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli so z vami, opazujejo. Več, ko boste iskreno dajali, več boste prejemali.

ribeRibi

Podpora, ki jo boste čutili, bo na vseh področjih. Če ste bili v zadnjih dneh zmedeni, imate danes spet želje in upanje. V mislih se pokaže jasnost in koncentracija se bo povečala. V ljubezni negujete sebe. Privoščite si nekaj, kar vas navdihuje. Prijeten večerni sprehod v soju lučk.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ob sebi imate angela Mihaela, ki krepi vašo samozavest. Prosite ga še za pogum, za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec november!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)