Dnevni horoskop za 2. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Strast bo danes aktivirala vaš poslovni sestanek in bodite pazljivi, da ne boste čisto pozabili na smisel sestanka. Iskrice bodo obojestranske, kar bo precej zapletlo življenje obema.

Bik

Pazite na svoje misli, saj se lahko precej hitro realizirajo. Zato negujte svoje najlepše želje, predvsem okoli ljubezni, partnerstva in seveda materialnega obilja. Pri vas se vse prepleta.

Dvojčka

Strastno boste zagovarjali svoja poslovna stališča in nikakor ne boste popustili pred pritiski iz okolja. To vam bo dalo novo priložnost, da naredite tisto, kar ste si od nekdaj želeli.

Rak

Na vso silo se boste vrgli v delo in poželi zelo hitro večje rezultate, kar vam bo dalo ponovnega zagona za nove izzive. Nič vam ne bo težko, saj vam bodo sodelavci nudili pomoč.

Lev

Počasi boste prišli na zeleno vejo in začeli bolj jasno in čisto izražati svoje želje. Ko boste po prvih uspehih ugotovili, da si ljudje želijo sodelovati z vami, vam bo to dalo novega poleta.

Devica

V nevarnosti ste, da se v službi ali na poslu vžge pravi ogenj strasti, ki bo skuril celo vaše obrambne mehanizme. Če si ne želite sprememb na tem področju, potem ne izzivajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Skozi delo in sodelovanje se boste povezali z neko osebo do te mere, da bodo iskrice preskakovale, čeprav se bodo vsi delali, da tega ne opazijo. Odločitev ni pri vas, temveč na drugi strani.

Škorpijon

Končno boste začeli komunicirati v pravo smer in uredili stvari za nazaj. Če želite spremembe na bolje v odnosih, se opravičite ljudem, ki ste jih pustili na cedilu oz. jih izigrali.

Strelec

Danes bodite pozorni na svoje telo in misli ter se osredotočite na tisto, kar počnete. Tako boste lahko jasno čutili podporo, ki jo boste dobivali skozi spremembe. Jutri bo že vse drugače.

Kozorog

Počasi se lahko navadite, da se stvari obračajo v vaš prid in da se lahko začnete odločati za spremembe. Obudite stik z ljudmi, ki jih pogrešate ali začnite pisati, risati, se kreativno izražati.

Vodnar

Polni boste optimizma v odnosih, saj se je precej stvari izpeljalo točno tako, kot ste se dogovorili. To vam bo dalo veliko veselja za sodelovanja naprej in sprožili boste še več skupnih projektov.

Ribi

Nežno boste razpoloženi in ljubezen bo pomemben del vašega besednjaka ter dela. Skozi to boste ustvarili popolnoma drugačno vzdušje in končno začeli sijati tudi ob svojem delu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.