Dnevni horoskop za 2. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Brez pravega razloga boste dobre volje in obilo podore boste imeli za dobre ideje za službo in prosti čas. Lahko, da boste dobili nove priložnosti ali darila, ki vas bodo razveselila.

Bik

Na novo boste poskusili urediti določene odnose, ki vas bremenijo. Jasno boste pokazali nezadovoljstvo, a dokler ne boste prinesli rešitev, ne bo pravega smisla.

Dvojčka

Vrnila se vam bo ljubezen v obliki osebe ali spomina. Veseli boste, da imate še eno priložnost sprejeti sprememembe v to smer, čeprav vas bo strah globine srca.

Rak

Polni boste energije in nič vam ne bo težko. Dogovorili se boste za številne stvari, ki pa si jih zapišite, saj obstoja nevarnost, da pozabite in se s tem na dolgi rok osmešite.

Lev

Razpeti boste med čustva in potrebno akcijo in ne boste se mogli odločiti, kaj si zares želite. Če bi lahko izbirali, bi se odločili za status quo, a to ni več mogoče. Čas je za spremembe.

Devica

Želeli si boste postaviti nove temelje, a v tem obdobju to še ne bo šlo. Ne glede na obljube, vam drugi ne bodo mogli pomagati, bo potrebno počakati na prave rešitve.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ljubezen vam je sicer pomembna, a tokrat vam bo bolj pomembna vaša naloga, ki jo želite optimalno izvesti. Fanatično boste sledili svojemu delu, kar bo precej čudilo vaše bližnje.

Škorpijon

Lahko, da se boste zaljubili, a tega ne boste želeli pokazati okolici niti osebi, ki ji bo ljubezen namenjena. Želeli boste stestirati svoja čustva, da se ne prenaglite v izjavah.

Strelec

Največja želja vam naj bo urediti svoje življenje in samo iz te perspektive glejte na vse, kar se dogaja okoli vas. Ukrepajte takoj, ko vidite dobro priložnost za življenje.

Kozorog

Prvi zmenki bodo obrodili sadove in ljubezen postaja dobra stalnica vašega življenja. Mogoče je danes tisti dan, da predstavite simpatijo širši družbi, ali boste še čakali na maj?

Vodnar

Vse bolj ste zadovoljni s situacijo, kako se odvija, a sočasno še vedno iščete rešitve za stvari, ki pa še niso na vrsti, da se rešijo. Ne prehitevajte, saj s tem samo kurite svojo energijo.

Ribi

Pozitivno boste naravnani in opravili veliko dela vnaprej ter se čisto na novo predstavili okolju. Poskrbite še za zunanji videz, da dokončate svojo transformacijo v dobro.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.