Dnevni horoskop za 2. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Izogibaljte se alkoholu in drugim substancam, ki bi vas odmaknile od treznega razmišljanja. Posvetite se svojemu telesu, da aktivirate vso moč, ki jo premorete.

Bik

Poglejte realno na situacijo in če ste pošteni, boste videli, da se resnično nimate za kaj pritoževati. Vaše težave so malenkostne in rešljive, zato kar pogumno naprej.

Dvojčka

Izgubljali se boste v sanjah in iskali potrditve za svoje ideje, a jih ne boste dobili ob pravem času in na pravi način. Čustveno boste odprti in s tem spontano pomagali še komu.

Rak

Sproščenost na vseh področjih vam bo prinesla boljše rešitve, kot ste pričakovali. Kaj hitro se bodo pokazali prvi učinki, tako da boste hvaležni in že prav ponosni nase.

Lev

Tuhtanje in raziskovanje v samoti vam sicer prinese zanimive rezultate, vendar bo sedaj čas, da se odprete za zunanje spremembe. Odmaknite se od ljudi, ki vas dušijo.

Devica

Zaradi vašega prehitrega sklepanja in odprtih stvari se vam lahko zgodi, da se bližnji odnos nenadoma prekine. Ne dovolite si površinskega ravnanja, saj srce želi drugače.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Naredili boste velike preboje v svojih čustvih in v življenjskih ciljih. Veliko stvari in ljudi boste preprosto spustili iz rok, da se sami postavijo na pravo mesto. Pestro bo.

Škorpijon

Osvobodite se svoje temačne plati manipulacije, ki je ne potrebujete več. Sreča vas podpira v iskrenosti in vas bo spremljala v uspehih, lahko celo pri igrah na srečo.

Strelec

Ne boste se mogli umakniti sebi in globokim čustvom, zato poglejte, kaj si zares želite od življenja, po čem tako hrepenite, da si do sedaj niste upali priznati niti sebi. Dovoljeno je.

Kozorog

Jasno boste začeli videti svoje pomanjkljivosti in v zadregi boste, ko boste ugotovili, kako ste v preteklosti trmoglavili zaradi napačnih stvari. Lahko se opravičite, če tako čutite.

Vodnar

Kot magnet boste, zato bodite povezani z vam dobrimi ljudmi in notranjim mirom, saj se sicer lahko nemir okrepi in k vam pritegne nesmiselne težave. Sprostite se.

Ribi

Smiselno je, da se posvetite telovadbi in fizični kondiciji, da vas malodušje ali težave drugih ne prevzamejo. Imeli boste dobre ideje, a premalo vztrajnosti, da jih izpeljete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.