Dnevni horoskop za 20. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Čustva vas bodo popolnoma prevzela in če ste samski, potem danes ne spreglejte vseh znakov, ki bodo k vam vodili ljubezen vašega življenja. Vsi v vezah pa začutite, če je čas za obnovo vašega odnosa.

Bik

Obžalovali boste nekatera svoja dejanja, odločitve, vendar lahko, da bo to šlo v prazno. Bližnji ne želijo biti več tarča vašega nihanja in resnično je čas, da se odločite, katerim enegijam boste sledili.

Dvojčka

Sprostili se boste, saj bo šlo vse kot po maslu in se boste prepričali, da si niste nič pokvarili na dolgi rok. Optimizem vam bo počasi zlezel pod kožo in pozitivno boste vplivali na okolje.

Rak

Želeli boste popraviti napake iz preteklost in se spet pretirano vrgli v razlaganje svojih čustev in okoliščin. Ne glede na poslovne ali osebne odnose je čas, da se naučite omejiti sebe pri čustvenih izlivih.

Lev

Osvobodili se boste in vsaj sebi priznali, kaj si želite od tega leta in od življenja na splošno. Šele sedaj se lahko začnejo dogajti spremebe, ki ste si jih prej samo na tiho želeli.

Devica

Ne boste čisto navdušeni nad idejami, ki jih bodo imeli vaši bližnji glede na vaše delo, posel. Kot da želite upočasniti svoj proces razvoja v karieri, kar pa bodo domači hitro spregledali in vas usmerili na drugo pot.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Aktivno boste zagovarjali svoja čustva in način življenja in si pridobili prave, nove zaveznike. Ko boste še naredili prve korake v to smer, pa bodo vsi zadovoljni, da so povezani z vami.

Škorpijon

Skozi pogovore boste spoznali svoje pomanjkljvosti, pa tudi napake drugih, tako da boste kmalu dobili ideje za nove načrte, nov prikaz svojega dela, ki pa ni nujno, da bo takoj pokazal rezultate.

Strelec

Malo boste odmaknjeni in lahko, da vas bo precej zaposlovala skrita romanca, ki ste si jo najprej šli tako malo, zaradi dolgega časa. Potem pa je vse skupaj se razraslo in postalo precej resno.

Kozorog

Lažje vam bo, še posebej, ker bodo nekateri vaši sosedje ali bližnji znanci pozabili na vas. To vam bo dalo dobre možnosti razviti se po svoje in brez sodb drugih narediti spremembe čisto zase.

Vodnar

Držali se boste za dane besede kot pijanec plota. Ne boste mogli doumeti, da se stvari spreminjajo in da mogoče sedaj ljudje ne mislijo točno tako, kot so v peteklosti. Neizprosni boste.

Ribi

Flirtanje vam je postalo način življenja, a danes se lahko meje razširijo in se poglobite v odnos, ki naj bi bil mimobežen. Usoda bo želela drugače, saj se bosta izvrstno razumela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.