Dnevni horoskop za 20. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zadrževanje čustev vam ne bo šlo dobro od rok, vseeno pa ne morete vsakomur servirati tega, kar vi čutite brez, da bi preverili, kaj se je zares dogajalo. Ne predvidevajte, ker vam to ne gre dobro od rok.

Bik

Iskrice strasti bodo danes preskakkovale tam, kjer ste najmanj pričakovali. Presenečeni boste nad celotno situacijo, še najbolj pa nad svojo rekacijo. Naenkrat boste oživeli in strast vas bo prevzela.

Dvojčka

Notranja sprostitev in dobra volja vas bo preplavila, ko boste danes uspeli skomunicirati stvari, ki so vas mučile že dlje časa. Reakcije ne bodo tako hude, kot ste se bali, a za nekaj časa pustite zadeve stati.

Rak

Odličen dan za delo. Po svoje se boste lahko organizirali in ideje vam bodo kar letele. Sami sebi ne boste mogli verjeti, da se vse to dogaja. Če je le možno, ohranite kreativnost zase, ne iščite potrditve od okolja.

Lev

Iskali boste sočutje od prijateljev, pa ga žal ne boste dobili. Namesto tega boste ugotovili, da imate precej nerealno družbo, kjer vsak gleda samo nase in da tukaj nimate kaj iskati, če želite pravo prijateljstvo.

Devica

Ideje, o katerih ste razmišljali zadnje čase, lahko začnete resničevati s polno paro. Našli boste sodelavce oz. podporo za to. Pomembno pa je, da razmislite vse vidike preden druge povabite zrave, sicer bo šlo vse drugače, kot ste si želeli.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Ne trudite se dokazati okolici nekaj, kar samo vi veste, da ni tako. Sprostite se in dovolite, da vas vodi življenje bolj v zanimivo smer, smer strasti in ljubezni. Odpirale se bodo možnosti, vi pa se boste zabavali že ob mislih na vse to.

Škorpijon

Malo boste obstali v zraku, nikjer se ne bo izšlo tako, kot ste si želeli ali načrtovali. Sodelavci ali vaši bližnji vidijo stvari čisto drugače, vi pa morate dati potrditev na nekaj, v kar vi ne verjamete. Potrebno bo usklajevanje.

Strelec

Ne obljubljajte stvari, ki jih ne morete izpolniti. Ne glede na to, kako idealno bo vse skupaj izgledalo, najprej preverite svoj urnik in vpletenost drugih ljudi, sicer boste izzvali prepir na vseh straneh.

Kozorog

Romantično naklonjenost vam bo danes pokazala oseba, od katere ste pričakovali vse drugo kot pa to. Metuljčki v trebuhu in vaša zadrega bo pokazal vašo pravo reakcijo, ne glede na to, kako jo boste skrivali.

Vodnar

Ljubezen vas bo pripravila do neverjetne učinkovitosti in skozi navdušenje nad življenjem in dogajanji boste razširili vpliv sodelovanja in se odločili za nekatere stvari na hitro, a zelo dobro. Zaupajte si.

Ribi

Skozi zanimiv pogovor boste s popolnimi neznanci prišli do skupnih interesov v zelo kratkem času in kar ne boste mogli verjeti, kako je to mogoče. Pokazale se bodo dobre možnosti za skupno sodelovanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.