Dnevni horoskop za 21. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Želeli si boste spremembe, a vam počutje ali zdravstveno stanje ne bo omogočalo, da bi vse naredili na vrat na nos. Zato počivajte, prisluhnite telesu in mu dajte, kar želi od vas.

Bik

Dober občutek boste imeli, da zmorete vse in da so vsi na vaši strani, ne glede na to, kako se z njimi pogovarjate, kako se do njih obnašate. Lahko, da vas bod an presenetil.

Dvojčka

Odkrili se vam bodo nekateri spomini na lastna čustva preteklosti, ki ste jih že čisto pozabili. Določena oseba iz preteklosti vas bo spomnila na vse tisto, kar je dobro, da čisto spustite.

Rak

Dinamični in iskrivi boste, nikakor pa ne boste mogli spustiti nekaterih občutljivih tem, ki lahko, da bodo prijatelje pripravile do tega, da se vam za določeno obdobje čisto odmaknejo.

Lev

Svobodno boste zadihali in nekatere neavadne ideje boste kar realizirali brez predhodnega posveta z ljudmi. Nekdo vam bo zvesto sledil, saj vas pozna in ve, koliko vam to pomeni.

Devica

Zadovoljni boste s tem, kako se bodo stvari postavljale in lahko, da boste svojo samozavest precej bolj kazali, kot so ljudje od vas to navajeni. Bodite pripravljeni na pikrice.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Optimistični boste in odprti za spremembe, ne glede na to, da sploh ne boste vedeli, kaj bodo te spremembe prinesle. Ljudje vas bodo zabavali in redkokdo vas bo lahko iztiril.

Škorpijon

Zahtevali boste red in poslušnost, tudi pri stvareh, ki se jih spomnete na vrat na nos. Ker ne bodo vsi odreagirali tako, kot ste si zamislili, boste prekinili določene odnose.

Strelec

Čustveno boste pretirano občutljivi in lahko, da se boste zaljubili v najbolj neprimerno osebo za vas. Pri tem boste kar pozabili, da ste vezani in zato bo pestro.

Kozorog

Odločno boste postavili sebe na pravo mesto in skozi pogovore izrazili točno tisto, kar boste želeli, kar vas bo navdalo s ponosom. Prvič, da vam je uspelo to speljati tako dobro.

Vodnar

Razdvojeni boste med ljudi, ki so za vas pomembni čustveno in pa poslovno, kar vas bo naredilo neprijetne tako za ene kot za druge. Ne širite nestrpnosti, raje se izrazite iskreno.

Ribi

Odlično si boste razporedili čas in energijo. Zadovoljni boste s svojim napredkom in tudi čustvenim stanjem, tako da boste začeli bolj uiživati v vsem, kar se bo dogajalo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.