Dnevni horoskop za 21. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Dobili boste zanimivo službeno nalogo, ki vas bo sicer veselila, ampak ne boste točno vedeli, kako se lotiti. Ne boste dobili dobrih navodil, pa tudi ljudje, ki bi vam morali pomagati, se bodo delali, da nič ne vedo. Počakajte.

Bik

Pazite na besede. Lahko se zgodi, da boste v službi preveč zaupali sodelavcem o svojih ljubezni ali celo svoji simpatiji preveč razlagali o osebnih težavah, kar po povzročilo popoln kaos v vaših odnosih.

Dvojčka

Dobili boste, kar ste si dlje časa želeli in neskončno boste veseli in hvaležni. Zadržite to zase in povabite samo izbrane prijatelje, prijateljice v vaše osebno praznovanje. To je začetek nečesa novega, lepega.

Rak

Nihali boste med ljubosumjem in nesamozavestjo ter razmišljali, kaj je zares vaša krivda. Na srečo vas bodo prijatelji zmotili in vas povabili na kozarček ali dva. To bo spremenilo vašo perspektivo in zadovoljni boste.

Lev

Točno boste vedeli, kaj je potrebno narediti, pa ne boste zbrali poguma. Čustva boste zaklenili vase in se delali, da je vse v najlepšem redu. Redki bodo videli resnico, a vam brez vašega dovoljenja ne bodo mogli pomagati.

Devica

Povedali boste svoje pogoje za sodelovanje in se boste po dolgem času počutili dobro. Malo boste še nesigurni, a nihče ne bo pritiskal na vas, da morate pokazati rezultate preden sploh začnete z delom. Zanimivo bo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Danes bo prišla novice, ki vam bo potrdila vaše sume, da je že prepozno, da je
ljubezen že preplavila vaše življenje. Brez besed bo med vama jasno, da gre za nekaj več kot samo simpatijo. Kar počasi, imate čas.

Škorpijon

Strast bo prebudila vaše zanimanje in sočasno kreativno energijo. Lahko, da ste skozi sodelovanje že čutili bližino in naklonjenost, a danes bo preskočila iskrica, ki bo malo spremenila pogoje sodelovanja.

Strelec

Zdelo se vam bo, da vas nihče prav ne razume. Čeprav ste se že vse dogovorili, je videti, kot da ste spet na začetku. Nihče ne bo točno razumel, kaj želite in ne bo pravega časa, da bi se poglabljali v to.

Kozorog

Sproščeni boste v družbi vam posebne osebe in skozi druženje boste odkrivali vse več povezav . Godilo vam bo, kako ta oseba vidi vaše talente in se navdušuje nad vami. Lahko, da je to začetek novega obdobja v ljubezni, ki ste ga dolgo časa čakali.

Vodnar

Utrujeni boste od vsega komuniciranja in organiziranja. Želeli in zaslužili so boste počitek, ki pa se ne bo izšel tako, kot ste pričakovali. Adrenalin, ki je v vas, vas namreč ne bo pustil počivati. Samo sprostite se in sledite dogajanju.

Ribi

Pomembni boste in to vam bo godilo. Končno boste dobili priznanje za nekaj, kar sami veste, da je dobro, a ste morali dolgo čakati, da so to tudi drugi spoznali. Danes je ta dan, sprostite se in uživajte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.