Dnevni horoskop za 21. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Odličen dan za zmenke, srečanje s simpatijami ali za obnovitev svojega partnerskega odnosa. Sijali boste pozitivno energijo in tudi uspešno razrešili nekatere težje naloge.

Bik

Tujina – izlet ali poslovni dogodek vam bo pokazala, kaj si resnično želite in temu boste hitro sledili tako, da boste sprejeli prelomne odločitve za svoje življenje.

Dvojčka

Dober dan bo, pa čeprav čisto drugačen, kot ste načrtovali. Sproščeni boste in vse vam bo šlo na roko, tako da boste super zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo.

Rak

Danes se osredotočite na svojo največjo vrlino – na ljubezen do ljudi, ki vam je naravno dana. Sreča bo preko drugih prihajala nazaj k vam in marsikaj se bo uredilo.

Lev

Začutili boste svobodo in s pomočjo novega elana boste naredili vse tisto, kar ste si že v preteklosti zaželeli, pa ste zaradi uvidevnosti do drugih to do sedaj prestavljali.

Devica

Samske device boste bolj pogumno vstopale v razburljiva čustva v družbi in se celo odzivale na spogledovanje. Tudi tistim v partnerstvu se obeta ljubezni poln dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Življenjska energija vam upade vsakič, ko naredite kompromis, ki ni dober za vas.  Vaše telo potrebuje nego in dovolj spanja, še posebej sedaj, ko je čas za regeneracijo.

Škorpijon

Lahko, da se imate za samotarja, a motivacijo in ideje dobite po druženju z ljudmi. Zato potrebujete poleg družine in strank še prijatelje. Ne zanemarjajte jih več.

Strelec

Danes so možnosti za dobre spremembe. Odprle se vam bodo dobre ideje ali nove poti na način, ki ste si ga na tihem želeli. Ne bo šlo čez noč, a prava pot se bo odprla.

Kozorog

Malo zmeden dan bo, zato ne hitite, ne obljubljajte preveč nikomur, ne doma in ne v službi, temveč si vzemite čas za premislek in tudi za dobro opravljeno delo. Vse bo počakalo.

Vodnar

Odlično boste razpoloženi, saj vam bo uspelo narediti veliko več, kot ste načrtovali, pa še čustveno boste po dolgem času sproščeni. Odkrili boste dober recept zase.

Ribi

Srečni boste, kot že dolgo ne. Z vsem srcem boste sodelovali in vaše ideje bodo dobivale vse večjo podporo in smisel. Kreativci, ustvarjajte, najboljši čas je za to!

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.