Dnevni horoskop za 22. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Poglabljanje v težave vam danes ne bo prineslo prav nič dobrega. Opustite željo, da rešite stvari, saj ne boste dobili niti pravih informacij nisi vseh ljudi, ki jih potrebujete za vse. Nemir bo rastel v vas, pokurite ga s telovadbo.

Bik

Optimistično boste gledali na vse nove odnose in druženja ter si na skrivaj želeli, da bi lahko vstopili v določeno družbo, ki jo že dlje časa opazujete. Približajte se dotični osebi, pozitivno boste presenečeni.

Dvojčka

Radi se boste pogovarjali z osebo, ki vas bo več kot razumela. Skozi številne teme se bo zgodila lepa povezava in še preden se boste prav zavedli, boste na tiho zaljubljeni. Ne razlagajte tega doma.

Rak

Sproščeni boste in vse vam bo šlo kot po maslu. Okolica bo pritiskala na vaše šibke točke, vam pa ne bo hudega jih priznati in s tem si boste zagotovili popoln mir in občudovanje.

Lev

Zgodila se bo sprememba, pokazali boste svoje želje in dobili pozitivno reakcijo, kar vam bo odprlo življenje na polno. Optimizem in navdušenje se bo začelo kopičiti in lahko, da ga boste imeli na zalogi za celo zimo.

Devica

Pomalo se vam bo začelo odpirati srce, kar vam bo povzročilo paniko, saj ne boste razumeli, kaj se dogaja. Ljubezen je tista, ki je nepredvidljiva, zato se ne pripravljajte na njo, samo sproščajte se in uživajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Večja sprostitev in dobra volja vas bo zajela. Navdušenje bo nalezljivo in razveselili boste mnoge ljudi. Skozi sproščeno komuniciranje boste prejeli zanimive in koristne novice, ki vam bodo dale novega upanja.

Škorpijon

Ohranite svojo delovno vizijo, sočasno pa si dovolite biti sproščeni in družabni, ko je čas za to. Preverite, če se še znate zabavati brez, da bi imeli marketing in posel v mislih. Pestro bo!

Strelec

Vse najboljše strelci! Danes sonce vstopi v vaše znamenje in začenja se dobro obdobje za vse vas. Preživite petek v sprostitvi in praznovanju vsega, kar se vam je že zgodilo v dobro in pričakujte najboljše.

Kozorog

Polni boste energije in odločili se boste za nov režim življenja. Za pravi preporod. O tem ne razlagajte preveč naokoli, saj vam lahko pogovor in razlaganje ter opravičevanje naredi več škode kot koristi.

Vodnar

Želeli si boste narediti načrt, a bo ostalo samo pri dobrih željah. Sedaj ni čas, da se obremenjujete, temveč da se učite sprostiti se sredi popolnega kaosa. Trenirajte, saj bo šlo.

Ribi

Ustvarili si boste dober ugled, kar vam bo dalo še dodatne volje, motivacije za delo. Ne glede na to, da je petek, boste naredili veliko, vključno z dobro organizacijo vsega za prihodnje dni.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.