Dnevni horoskop za 22. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zaprli se boste v svoj svet, saj ne boste želeli nikogar prizadeti, sočasno pa vas bo jezilo vse, kar se ne dogaja tako, kot je po vaše prav . Stara čustva vam bodo preprečevala, da bi lahko jasno in sproščeno zadihali.

Bik

Iskali boste pot ven iz vseh obveznosti, ki ste si jih nakopali na glavo. Pri tem boste pozabljali, da imajo tudi drugi precej dela in da niste izjema v tem. Zato ne boste naleteli na odprte roke, ko boste svoje obveznosti želeli podeliti z drugimi.

Dvojčka

Sprostili se boste, saj se bodo pritiski okolja zmanjšali. Imeli boste dobro priložnosti narediti osebno inventuro in resnično pogledati, česa si ne želite več v življenju in kam si želite peljati življenje. Spoznanje, da ste vi voznik, bo dragoceno.

Rak

Odlično boste zahtevali svoje mesto pod soncem in uprli se boste vsem tistim, ki vas jemljejo za samoumevne. V svojih aktivnostih osvobajanja boste pretiravali, česar bodo najbolj deležni tisti, ki vas podpirajo, zato vam ne bodo tega zamerili.

Lev

Pokazalo se bo, kje ste in soočiti se boste morali z dejstvom, da ti ni tam, kjer želite biti. Zazdelo se vam bo, da živite tuje življenje in da nimate nobenega vpliva na to. Čas bo za realen pogled na sebe in na dobre ukrepe.

Devica

Osvobodili se boste pritiskov okolja in za to plačali precejšnjo ceno, vendar se vam bo zdelo, da je vredno. Ne boste razmišljali o konkretnih ciljih, občutek predaje in notranjega miru bo namreč dober in ga ne boste želeli izgubiti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Dobro počutje boste želeli ohraniti, zato se ne boste pretirano povezovali z drugimi, saj boste hitro ugotovili, da ima vsak svoje težave, ki pa jih ne želi spustiti. Zato boste iskali družbo, ki bo videla v vas dobre stvari, da se boste lahko nemoteno veselili.

Škorpijon

Odločili se boste in se usmerili v svojo notranjost, saj se zavedate, da dokler niste pri sebi mirni, se ne bo nič zunanjega uredilo. Meditacija vam ne bo najbolj uspevala zaradi gneče okoli vas, zato je smiselno, da sami pobegnite v naravo.

Strelec

Čutili boste napetost, zato je smiselno, da ste kreativni in delovni, da pokurite to energijo, sicer vam lahko negativno vpliva na vaše počutje. Preveč skoncentrirana čustva imate, da bi vas lahko kdorkoli sedaj razumel, zato jih sprostite po svoje.

Kozorog

Vse najboljše za rojstni dan! Danes je sonce vstopilo v vaše znamenje in pričenja se za vas optimalni mesec. Sprejemajte in sodelujte z življenjem, da boste sprejeli vse, kar vam bo dobrega dano.

Vodnar

Komunikacija se bo izboljšala, kar boste izkoristili tudi za nazaj in postavili ljudi na svoje mestno. Ne boste jim v rokavicah predstavili svoje videnje, a lahko, da se ne bodo tako zlahka vdali, saj imajo svojo zgodbo, zato bo pester dan.

Ribi

Čustveni boste in radi bi se pogovarjali o tem, kar okolje ne bo najbolj navdušeno, saj precej nihate v tem, da bi vas resno jemali. Zato se boste sprijaznili in pogovore vodili v druge smeri, kar bo naredilo zanimiv dan.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.