Dnevni horoskop za 22. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Skozi strastni odnos si boste zaželeli vse začeti na novo, pa nekako ne bo šlo, saj ne bodo okoliščine prave. Pozorni bodite na misli, da vam ne pokvarijo dobrega počutja.

Bik

Na videz boste popolnoma mirni in ljubeči, a v vas gori strast, ki jo boste aktivirali ob posebni osebi, ki vas zares vidi. Ne igrajte se, temveč pokažite svojo pravo naravo.

Dvojčka

Krajše potovanje vas bo osrečilo in iskali boste priložnosti, da se srečate z ljudmi iz preteklosti, kar pa se ne bo zgodilo. Sprostite se v sedanjosti, kjer vas čaka sreča.

Rak

Precejšen napor boste potrebovali, da ne boste podlegli spletkam okolice in porušili dosedanjo harmonijo. Lahko, da vam bo zdravje pokazalo pomembnost v življenju.

Lev

Občutljivi boste na mnenje okolice, še posebej v poslu, zato se boste dobro pripravili za vsako stvar v javnosti. Rumena, sončna barva vam bo zaščita, oblečite jo danes.

Devica

Pomembne stvari se boste dogovorili za lasten dom in mir. Lahko, da se boste osamili za dlje časa, da se izognete slabim vplivom preteklosti, a bližnji to ne bodo razumeli.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nek odnos se bo uredil, prizemljil in prvič boste zares sproščeno zaživeli, saj boste čutili, da so sedaj stvari na pravem mestu. Ne bo enostavno, ampak vam bo vseeno.

Škorpijon

Skozi strasten odnos boste prišli do svoje najlepše in nejbolj nežne energije. Dovolite si spustiti zavore in se popolnoma predajte dvojini, če je to še mogoče ob vašem močnem umu.

Strelec

Nov začetek bo zahteval popolno predanost, da boste sebi in drugim dokazali, da zmorete in da si to res želite. Ne pretiravajte pa z delom, privoščite si tudi intimni prosti čas.

Kozorog

Strah vas bo predaje intimnosti, saj vas bodo stari vzorci krivde držali nazaj. Ne razmišljajte, temveč se samo prepustite dotikom v zadovoljstvo. Se pa ne mudi.

Vodnar

Iskrice bodo preskočile, ko boste najmanj pričakovali in skozi val strasti boste dojeli, kako je telo sočasno krhko in močno. Vaš um pa bo potreboval nove usmeritve.

Ribi

Godilo vam bo občudovanje javnosti in zunanji uspehi vam bodo dali spodbudo, da boste še bolj zagrizli v delo in kreativnost, sočasno pa spremljali, kdo je na vaši strani.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.