Dnevni horoskop za 22. avgust 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovanOven

Posel, delo: Najbolj je pomembno, da v sebi poiščete nekaj, kar vas v čustvih pomiri in razveseli in se tega lotite. V ljubezni bo optimistično.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas spremlja afirmacija: Odločil/a sem se, da bom sledila svojemu srcu.

bikBik

Poslovno boste danes lahko uspešni. Energije bodo lahkotne. Poskusite svojo pozornost nameniti res tistim ključnim stvarem, od ostalega pa se malo spočijte.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas danes spremlja afirmacija: Vse okoliščine, ki bi me lahko žalostile predajam univerzalni moči ljubezni.
pozornosti.

blizanciDvojčka

V službi vas bodo spremljali dobri občutki. V energijah pa vas čaka darilo. Darilo boste lahko sprejeli, če boste ohranili nekakšno harmonijo skozi celoten dan. Ni posebnosti v ljubezni.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Nekaj se bo v prihodnosti razrešilo v vaše dobro, obrnili boste lahko nov list, novo poglavje, ki vam bo prineslo sonce v vaše življenje.

rakRak

Danes pri delu ne boste zmedeni, zelo jasno razmišljate. Zavestno se odločite, da boste negativne misli spreminjali v pozitivne. V ljubezni lahko pride do lepih trenutkov.
Zdravje: Zelo dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Karkoli se bo že dogajalo ne boste mogli jasno odločati, zato izpustite stvari iz rok in situacija se bo sama izkristalizirala. Ne dajajte motečim mislim velike

lavLev

Vse stvari, ki jih danes slišite od drugih, se vas ne dotaknejo preveč, ker vi sledite svojemu cilju. Okolica ne vpliva na nobeno področje.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zmeraj imejte v mislih in zavedanju, da ko ste v kakšnih občutkih izgube, da v resnici nikoli nič zares ne izgubimo, samo preobrazi se.

devicaDevica

Čustveno boste precej odprti, zato boste delovno danes lahko uspešni. Bodite pozorni na svoje reakcije. Ljubezen: lahkoten odnos.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Afirmacija, ki vas lahko spremlja danes, bi lahko bila: Hvaležen/a sem za vse izkušnje, saj vsaka izmed njih lahko razširi moje razumevanje sebe in drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


vagaTehtnica

Čutili boste naklonjenost nekoga, ki vam prinaša skladnost in zaupanje. Zvesti boste delu in svojim željam. V ljubezni ni nič posebnega.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Če ne morete spati, potem vaš um podzavestno predeluje neko skrb ali težavo, ki vas pesti. Dobro bi bilo, da se soočite s svojimi strahovi ampak najprej to priznajte sebi, nato pa se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.

skorpijaŠkorpijon

Prisluhnite, prijetna sporočila lahko danes prešinejo vaše misli. poslovno boste precej jasni, energije vam bodo lajšale odločitve. V ljubezni se ne dogaja nič posebnega.
Zdravje: Zelo dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vedno stremite k temu, da poiščete harmonijo med vašimi čustvi in razumom ter zapustite toge in nejasne misli.

strelacStrelec

Glede posla se danes dobro znajdete. Nekaj je lahko presenečenj ampak nič konkretnega. V ljubezni bo prijetno in veselo.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Svoje znanje in modrosti predajajte samo tisti, ki to želijo slišati.

kozorogKozorog

Spremljala vas bo duhovna energija, ki vam vliva moč že nekaj časa. Vi ste polni želja in to je vam očitno glavna motivacija za napredek v življenju. Ne pustite se motiti.
Zdravje: Dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pomnite, da vesolje usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v vaše najvišje dobro.

vodolijaVodnar

Energije boste imeli dovolj, le odprite se s svojim srcem. V poslu se boste lotili nečesa, kar ste odlašali. Tekom dneva se boste sprostili. V ljubezni pa uživali.
Zdravje: Srednje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Življenje si lahko otežite samo sami. Pogosto je lažje kar odplesati skozi, kot pa siliti z glavo skozi zid.

ribeRibi

Tekom dneva bodo stvari postale bolj umirjene in dan se bo končan v dobrem razpoloženju. Poslovno uspešen dan. Ljubezen: Nič konkretnega. Prepustite se.
Zdravje: Zelo dobro.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Trdo delo in vztrajnost se vam bosta obrestovala.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za avgust!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)