Dnevni horoskop za 23. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Odločitev za prenovo fizičnega telesa bo prinesla novo ljubezen ali osvežitev odnosa. S čutečo nego lastnega telesa boste lažje pritegnili pravo življenjsko energijo v svoje življenje

Bik

Ne hitite v ljubezni, samo predajte se čutenju in simpatiji ponudite senzualno masažo, za katero je dovolj, da ste sproščeni in jo z dobrim oljem nežno zmasirate.

Dvojčka

Če želite harmonični dom boste morali prisluhniti vsem domačim, saj samo to pogrešajo. Skozi druženje boste dobili nove ideje in želje, ki jih boste hitro uresničili.

Rak

Javnost vas bo opazila in v večji skupini boste dobili veliko priznanje. To bo sprožilo vašo globoko strast do življenja in precej boste napredovali v kratkem času.

Lev

Želeli si boste urediti dom tako, da boste čutili ljubezen v njem, vendar boste še daleč od tega. Ste pa že začeli z dobrimi pogovori v tej smeri, tako da kar nadaljujte v tej smeri.

Devica

Preden se jezite na koga, je smiselno, da izrazite to, kar vas muči in velika verjetnost je, da boste že s tem vse rešili. Ta način vam naj pride v kri in veliko bolje se boste počutili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Predaja čutenju se bo zgodila, če boste le sledili fizičnim vzgibom in energiji, ki se bo porajal v odnosu z določeno osebo. Ne razmišljajte o prihodnosti, samo sledite sedanjosti.

Škorpijon

Na površino bodo prišli določeni odnosi, ki so vam jemali energijo in povzročali vedno znova pretrese. Hitro se boste odločili in postavili stvari na svoje mesto.

Strelec

“Kar znate, to veljate,” bo za vas najboljši pregovor in samo s tem boste lahko šli naprej. Zato kakršno koli pretvarjanje odpade. Nujno priznajte situacijo in vse se bo sprostilo.

Kozorog

Dovolj boste imeli nejasnih in mlačnih ljudi okoli sebe. Želeli si boste akcije in jo boste zato sami sprožili. Odlično bo in navdušeni boste, kako vam je to hitro uspelo.

Vodnar

Odličen čas za vzpostavitev novih temeljev. Star način bo potrebno prenoviti in vzpostaviti nov način komuniciranja v odnosih, da ne bo težav.

Ribi

Skozi ljubezen boste zaživeli in se predali čutenju sebe in življenja ter napredovanju v odnosih. Poskrbite za zunanji izgled, da bo odseval vašo urejeno notranjost in dobro vibracijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.