Dnevni horoskop za 23. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Jezni boste sami nase, ker se nisto bolje organizirali in iskali boste pot ven iz zadolžitev današnjega dne. Ne izgovarjajte se, saj vas ljudje poznajo in točno vedo, kdaj si želite obiti dolžnosti.

Bik

Prestrašeni boste glede svojega zdravja, saj bodo pritiski na prsni koš precejšnji, ne boste pa prepoznali svojega notranjega stresa, ki je vzrok za to. Privoščite si miren dan in se ne trudite biti vse, kar si drugi želijo.

Dvojčka

Dogovorili se boste za kar precej ugodnih aranžmajev zase, kar bo pomenilo velik finančni prihranek. Optimistično boste sledlili navodilom in ugotovili, da imate najboljše možno delo.

Rak

Trmasti boste in zahtevali svoje ne glede na to, da boste vedeli, da ne morete dobiti. S starejšo osebo se boste prepirali kot v starih časih in to vam bo dalo dober občutek pomirjanosti, varnosti.

Lev

Veliko hrepenenje bo v vas, ki bo v okolici povzročalo nesoglasje, saj ne boste vedeli, kako reagirati na vse, kar se bo dogajalo. Domači bodo pritiskali, da se morate izjasniti, a vi ne boste vedeli, kaj bi.

Devica

Pretiravali boste z delom in se sočasno izogibali določenim odnosom doma. Sočasno boste želeli drugim malo nagajati z občutki krivde, saj na ta način dobite dovolj pozornosti. Odnehajte, poskrbite zase.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nihali boste med občutljivostjo in predanostjo ljubezni. Občutki ljubezni bodo močnejši, kar vam bo pomagalo prestopiti nekatera stara čustva zapuščenosti in osamljenosti.

Škorpijon

Žaleli si boste eno, dobili pa drugo. Užaloščeni boste želeli najti rešitev, pa ne bo šlo, če se ne boste želeli zameriti vsem okoli vas. Naučite se pravočasno izraziti svoje želje.

Strelec

Bodite pazljivi, da zaradi dolgega jezika ne padete v svojo čustveno past in se zaljubite v osebo, ki ste jo največ prali glede resnice in upoštevanja srca. Ne govorite, kar ne mislite iskreno.

Kozorog

Lahko, da se boste sprli s starejšo žensko, a boste preko tega prepira dobili prave informacije o čustvih drugih. To vam bo dalo moči in zagona, da greste po svoje in se nehate ozirati na druge.

Vodnar

Jasno vam bo, kaj morate narediti, smiselno pa je, da svojo taktiko razmislite, sicer boste preveč agresivno vstopili v življenja ljudi, ki niso niti razmišljali o tem. Pišite si vizije in namen vsega, to vas bo sprostilo in vam dalo nove razsežnosti.

Ribi

V dobri družbi boste in vse vam bo se zdelo mogoče, lahko in sproščeno. Skozi pogovore vedno pridete do najboljših idej in tokrat boste imeli še dodatne motive, da se dobite s posebno osebo, ki vas občuduje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.