Dnevni horoskop za 23. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Obžalovali boste pretekle ukrepe in jezni boste nase in na svoje družinske člane. Sitni in nemogoči boste, kar vam bodo vsi tudi povedali. To vas bo še bolj podkurilo, da n boste vedelim, kaj bi. Fizična aktivnost je v takšnih primerih vedno prava stvar.

Bik

Zdelo se vam bo, da ste najpomembnejči člen družin in se boste tako tudi obnašali. Ostalim ne bo ravno prijetno, a vam ne bodo oporekali, saj si ne želijo vaših pridig ali čustvenih izpadov. Pojdite med prijatelje, v družbo znancev, tam vam bo bolje.

Dvojčka

Dobro se boste počutili in nikomur ne boste dovolili, da bi vam danes to pokvaril. Šli boste svojo pot in nič vas ne bo iztirilo. S svojo dobro voljo in sproščeno komunikacijo boste marsikomu polepšali dan, kar vam bo dodatna nagrada.

Rak

Sprostitev vaših čustev vas bo navdahnila, da boste želeli pretekle spore urediti in ponovno se boste zaleteli v čustveni zid. Kako vam ni jasno, da z določenimi ljudmi se ne boste mogli dobro razumeti, ne glede na to, kako dolgo živite?

Lev

Umiritev vaših čustev vam bo pokazala, kakšno je vaše resnično stanje in razdvojeni boste. To boste dobro skrivali, saj ne boste želeli izpaditi slabo, vendar bo srce želelo več od življenja, kar vas bo žalostilo, saj čutite, da je vse dorečeno, dokončno.

Devica

Ne boste se ozirali na druge in jasno boste pokazali, kakšne so vaše želje in da ne boste upoštevali nobenih kompromisov. Mnoge boste s tem prizadeli in odmaknili se bodo od vas, lahko da tudi za vedno.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Uspešno se boste izmikali tradicionanim prazničnim predpripravam. Spogledovali se boste s simpatijami, ob tem, da bo vsem jasno, da se odnos ne bo razvijal naprej. Imeli pa boste dober občutek, da ste tik pred nečim novim.

Škorpijon

Zbrani boste in osredotočeni na uspehe. Ne boste se predali in praznično vzdušje vas še ni zagrabilo, saj vam je bolj pomembno, da določene stvari dokončate. Lahko, da boste pretirano razburljivi, vendar se je okolje že navadilol na to.

Strelec

Želeli boste pobegniti od domače situacije, kar lahko, da vam bo s pomočjo prijateljev tudi uspelo. Lahko, da bo to začetek konca nečesa, kar ne želite več v življenju, pa niste znali dobro pokazati ali se niti sami niste zavedali.

Kozorog

Ne boste trpeli negativnih vplivov okolja in tokrat boste sami poskrbeli za takšno vzdušje, kot ga želite imeti doma in v službi. Odločili se boste za spremembe in sedaj je tudi čas, da to dobro skomunicirate.

Vodnar

Preveč se bo dogajalo, da bi se lahko izmuznili po svoje in pozabili na dogovore. Razdvojeni boste med čustva in obveznosti, ki jih tudi imate radi. Kompromis ne bo možen, mogli se boste odločiti za eno ali drugo.

Ribi

Egoistični boste in razmišljali samo v svojih okvirjih, pri tem boste popolnoma pozabili na vaše bližnje, kar vam niti ne bodo zamerili, vendar pa ne bodo želeli pretirano poslušati o vsem tem. Pišite si ideje in cilje, vzemite si čas zase.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.