Dnevni horoskop za 23. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Srečanje z bivšo simpatijo vas lahko zmede in zdelo se vam bo, da nimate izbire. Zatrta strast iz preteklosti vaju bo preplavila. Lahko, da boste kasneje to obžalovali.

Bik

Novi začetki in nova pot je pred vami. Malo volje in truda bo potrebno, da vse speljete, a se bo splačalo. Uredite svoj izgled in papirje, pa bo odlično potekalo.

Dvojčka

Ne vpletajte se v govorice in jih ne širite, niti komentirajte, da ne boste  udeleženi v škandalu, ki se bo hitro razvil.  Zamenjajte družbo ali pa opustite opravljanje.

Rak

Želja se vam bo uresničila in prijatelji, sodelavci vas bodo videli v  dobri luč. To vas bo pomirilo in razveselilo, ko boste dojeli, da srčnost in iskrenost tudi požanjeta velik uspeh.

Lev

Sreča vas bo spremljala samo ob nekaterih ljudeh, s katerimi bodite čimveč časa. Čutili boste razliko med druženjem z enimi in drugimi. Ne bojte se pokazati svojih čustev.

Devica

Ujeti boste v močna čustva, ki jih ne boste mogli več ignorirati. Ne pobegnite iz situacije, nimate več časa za to. Izrazite svoje iskrene želje in svoje počutje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Vztrajnost se bo obrestovala in kmalu boste dosegli, kar ste želeli. Naredili boste večjo spremembo, lahko selitev ali zaključek vam zelo pomembnega projekta.

Škorpijon

Nenadna sprememba vas bo vodila lahko celo v tožbe. Nič ne boste dosegli z jezo, samo sistematične rešitve in pomiritev situacije je smiselna. Ne bojujte se z mlini na veter.

Strelec

Strast in slabe razmere vas bodo potegnile v nek odnos, iz katerega se boste morali na hitro rešiti, sicer boste lahko zgubili precej več, kot ste se sploh zavedali, da imate.

Kozorog

Prehitre odločitve vam bodo povzročile težave, ki jih niste pričakovali. A se bo dobro razrešilo, saj boste dobili potrebno pomoč, ki vam bo okrepila samozavest in veselje za nadaljevanje.

Vodnar

Na preizkušnji boste, ali ste zreli za novo stanje ali ste še preveč uklenjeni v verige preteklosti. Vsako dokazovanje tujim ljudem, vas bo vodilo na stranpot. Sprostite se.

Ribi

Z besedami si lahko vse pokvarite, zato imejte pravo mero in odreagirajte na počutja drugih ljudi. Uporabite svojo legendarno intuicijo tudi zase in za svoje dobro počutje

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.