Dnevni horoskop za 23. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zaljubljenost bo dosegla vrhunec in odločili se boste za akcijo. Nikakor pa ne boste našli prave priložnosti, saj se bo toliko dogajalo, da boste prezasedeni z opravki.

Bik

Prijateljstvo lahko preraste v nekaj več, če si boste dovolili čutiti sebe. Strast se bo namreč prebudila ob kavi in če si boste sledili, se vam odpira novo, zanimivo življenje.

Dvojčka

Svoja znanja boste dobro vnovčili in se odprli za boljši položaj v poslu. Srečni boste, čeprav bodo rezultati vidni šele kasneje. Ne glede na to, nadaljujte tako, kot ste si zastavili.

Rak

Ugled vam bo rasel in poslovna pot se bo odpirala. Uspešno boste zasijali v svoji karmizmi tudi notranje zadovoljni. Ne spreminjajte ničesar, samo nadaljujte tako.

Lev

Poslovni koraki so pomembni in pazite, kdo vas sabotira, saj želi še naprej vašo odvisnost. Razmislite, kaj lahko naredite s poslovno svobodo in pojdite v tej smeri.

Devica

Želeli se boste izpopolniti na poslovnem področju in se boste vključili v izobraževanje, a pristali na istem. Za večje spremembe bo potrebno več, kar pa vam ne bo pogodu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Začeli boste intenzivno z raziskovanjem, ki vas bo peljalo v čisto drugo smer, kot ste predvidevali. Imejte stik z osebo, ki vas razume, da vam bo pomagala, ko bo potrebno.

Škorpijon

Strastno boste pristopili k problemom in jih na hitro tudi rešili. Podporo imate, a lahko da se boste odločili za dramatične spremembe, ker vam je vse že prešlo čez glavo.

Strelec

Okoliščine bodo k vam pripeljale osebo, ki vas bo s svojo energijo pretresla. Še bolj boste presenečeni nad svojim strastnim odzivom, ki ga niste niti v sanjah pričakovali.

Kozorog

Odločitev za popolno prenovo življenja bo padla. Skozi jasen načrt boste okrepili tako fizično telo kot libido, kar vam bo v izjemno zadovoljstvo, še bolj pa vaši simpatiji.

Vodnar

Odločili se boste in potegnili stare niti za nove poslovne dosežke. Skozi urejevanje papirjev boste ugotovili, koliko vsega ste že naredili, kar vas bo izjemno razveselilo.

Ribi

Ženske vam podo pomagale pri uspehih v javnosti in lahko, da bo to pripeljalo do selitve, potovanja ali večjih sprememb v vašem življenju. Dobro vam bo in ne boste se upirali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.