Dnevni horoskop za 24. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Današnji mlaj vam prinaša moč v komunikaciji in lahko, da boste morali na krajšo pot, da uredite stvari, ki so vam zelo pomembne. Pester dan se obeta. Ne odnehajte.

Bik

Odnosi se bodo začeli sproščati in občutek ljubljenosti se bo pojavljal, zato se odzovite na vsa povabila, ne glede na to, od kod prihajajo. Pokažite svoje srce.

Dvojčka

Okrepila se vam bo volja, ki jo boste izražali predvsem preko glasu in komunikacije, zato lahko, da boste hitreje dosegli od ljudi, kar boste želeli, še posebej, ker boste resnično glasni.

Rak

Novosti glede vašega novega doma vas bodo razveselile in začeli boste z dolgoročnimi načrti ne samo na papirju, temveč tudi v akciji. Pomoč bo prišla pravočasno.

Lev

Spomnili se boste, kaj vse ste želeli urediti v domu in odločili se boste, da je čas, da uresničite te svoje sanje. To vam bo dalo volje in viziije za nadaljnje korake glede družine.

Devica

Bodite pozorni, da danes uvedete tiste spremembe, ki si jih želite. Če ne boste pokazali interesa za sodelvanje, bodo kasneje prepiri namesto dobrih sprememb.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Možne so novosti v ljubezni, ki bodo na dolgi rok prinašale svobodo v čustvih. Strast bo zagorela, a vas ne bo peljala stran od sebe, kot v preteklosti, temveč v lastno življenje.

Škorpijon

Danes bo smiseln razmislek o lastnem domu, ki vas že obremenjuje do te mere, da si boste resnično zaželeli spremembe, ko boste dobro razmislili o celotni situaciji.

Strelec

Začutite danes novo energijo v sebi, ki vam bo ponudila odskočno desko, da boste lahko prestopili čustva preteklosti in zaživeli čisto na novo. Bodite iskreni do sebe.

Kozorog

Umirili se boste, saj bodo vaši temelji urejeni in smiselni. Prepustili boste drugim, da delajo po svoje in sočasno se boste držali svojih ciljev in nalog. Počutje bo izvrstno.

Vodnar

Danes lahko, da boste prestrogi v odnosih, saj boste lahko s hladnostjo in neobremenjenostjo odrezali vse tiste, ki vam bodo stopili na živec. Razmislite, če želite biti takšni.

Ribi

Izjemni boste v komunikaciji, kar vam bo pomagalo razrešiti določene zdravstvene težave ali pa se povezati z ljudmi, ki vam bodo pomagali odpreti pot za vaše poslanstvo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.