Dnevni horoskop za 24. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Pazite na zdravje in se ne razburjajte po nepotrebnem. Imeli boste priložnosti podebatirati o prihodnosti, vaši in skupni. Smiselno je, da ste pozorni na izbiro besed, sicer se lahko kaj neprimerno interpretira.

Bik

Neizmerna sreča vas bo preplavljala in ne boste točno vedeli, kaj vas bolj veseli. Občutek svobode ali ljubljenosti, ki jo boste deležni od osebe, ki vas na skrivaj občuduje že dlje časa. Čas bo za akcijo.

Dvojčka

Sprejmite darila, ki vam bodo danes podarjena. Ne skrivajte se za obveznostmi, temveč si ustvarite čas za povabila, ki so prišla. Pomembno je, da ste odprti za dogajanje in sodelujete.

Rak

Stisnjeni boste med potrebe po delu in med želje po sprostivi. Naredili boste salomonsko rešitev in zelo pohiteli z obveznostmi ter poklicali prijatelje za drugi del dneva. Koristno bo.

Lev

Nemirni boste in želeli boste potrditev ljubljene osebe, da je še povezana z vami. Vsake toliko dobite prebliske o izgubi, ki pa so lahko resnični, če ne boste naredili prvih korakov v smeri želenih sprememb.

Devica

Pogovorile se boste in zanetile še mimogrede prepire za stvari iz preteklosti. Vseeno se bo dobro izšlo, saj imate ob sebi ljudi, ki vidijo vaše srce in ne poslušajo samo vaših besed in reakcij. Navadite se, sedaj bo vse drugače.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pretiravali boste v vseh smereh. V komunikaciji, v iskrenosti, v čustvih in za vse skupaj vam bo čisto vseeno. Veselili se boste sprememb, ki jih čisto vraževerno ne boste želeli podeliti z drugimi.

Škorpijon

Pripravljeni boste na pogovore, nič pa ne boste mogli doseči z ljudmi, ki vas ne razumejo. Premislite, kdo vam je največ lahko pomagal in ponovno kontaktirajte to osebo. Bo smiselno.

Strelec

Ljubeč dan v vam najboljši družbi. Odmaknili se boste od težav in se samo prepustili. En del vas si bo želel ostati tukaj za vedno, a ne bo šlo. Razmislite sedaj, kaj si zares želite od življenja in se odločite.

Kozorog

Sproščeni in komunikativni boste, celo optimistični, kar bo nekatere ljudi v vaši bližini močno presenetilo. Gledali bodo, kaj se vam je zgodilo, vi pa se ne boste pustili motiti. Čas je že na vaši strani.

Vodnar

Intenzivna in nasprotujoča čustva vas bodo prevzela in na pravi preizkušnji boste, kako se odločiti oz. čemu slediti. Svojim čustvom ali notranji integriteti? Premislite in si vzemite dovolj časa za to.

Ribi

Ne glede na to, da niste tega načrtovali, se boste prav nenavadno zakljubili. Skozi pogovore boste namreč vse bolj zaupni in oseba vam bo prirasla k srcu. Samo malo bližine je še bilo potrebno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot