Dnevni horoskop za 24. december 2015.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

V poslu vam bo božanska energija dajala podporo, ki bo krepila vaše finančno stanje. V čustvih začutite svojo strast in motivacijo, ki vam daje moč, da se temu dobro odprete. V ljubezni ne obljubljajte, če potem ne morete vsega uresničiti.
Zdravje : Okrepite imunski sistem.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ples, telovadba, glasba, joga, vse to vam pomaga pri premagovanju življenjskih izzivov. Miren predbožični večer!

bikBik

Pri delu ste energični in predani. Veliko vam bo pomenilo, da ste lahko na delovnem mestu sproščeni in zaupljivi. Privoščite si kaj lepega, zase, kupite si darilo. V ljubezni eden drugemu kažeta pozornost. Želela si bosta stabilnost in nadgrajevanje veze.
Zdravje: Meditacija pomaga pri ohranjanju stika s sabo.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Začutite ljubezen, ki jo nosite v sebi, v svojem srcu. Miren predbožični večer!

blizanciDvojčka

V službi se dobro znajdete, delo bo potekalo umirjeno, zato naredite več. Dober odnos imate tudi s sodelavci. Motivacija bo močna. V čustvih se lahko učite, kako ob poslu duhovno rasti. V ljubezni se bo vse dogajalo sproti, tako, da bosta stvari postavljala na prava mesta.
Zdravje : Pijte dosti tekočine.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ne obremenjujte se, če drugi ne verjamejo vašim sanjam. Vi verjemite! Miren predbožični večer!

rakRak

Pogovori in druženje danes v službi. Prijeten dan z prijetnimi energijami. Zabeležite si še kaj glede dela, da ne pozabite. Ljubezen: Razmišljanje. Danes si bosta precej zaupala. Eden drugemu pokažeta pozornost.
Zdravje : Občutljive so noge, trtica, stopala, pazite na določene gibe.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angele prosite za pomoč, za vodenje, pa boste deležni njihove pomoči tudi v prihodnosti. Miren predbožični večer!

lavLev

Za delo boste prijeli resno, saj ste odgovorni in želite, da je vse dokončano in dobro opravljeno. Lahko se zgodi tudi kakšno presenečenje ali nenaden preobrat. Ljubezen: V zraku je ljubezen. Nekako jo je potrebno sprejeti, zato je dobro, da odprete svoje srce, nekdo bi se vam rad približal.
Zdravje : Dinamičen dan. Lahko se ob koncu dneva pojavi večja utrujenost. Pijte dosti tekočine!
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zaupajte svojim občutkom in imeli boste dosti motivacije, če sledite svetlobi. Miren predbožični večer!

devicaDevica

Nove zamisli in ideje bodo krasile ta dan. Pri delu boste modri in odločni. Nekdo prinese določene informacije, ki bodo v vas prebudile upanje in želje za naprej. V ljubezni pa ne ponavljajte starih napak. Sprejmite darilo od ljube osebe z odprtim srcem.
Zdravje: Možne skrbi.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Večkrat prisluhnite glasbi, ta vas navdihuje in hkrati pomiri. Izberite dobro glasbo z bogatim besedilom in ritmom. Miren predbožični večer!

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Ob delu se danes zabavate in dobra družba vam koristi. Imeli boste občutek, da lahko še veliko daste tudi ljudem, zato bodo zamisli velike. V energijah je predvsem izražena sreča. Ljubezen: Presenečenje ali srečno naključje, sami se prepričajte. Namenila si bosta več pozornosti in ljubezni.
Zdravje: Občutljive noge, stopala.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ne naprezajte se za določene stvari, samo lahkotno se prepustite harmoniji, ki vas obdaja. Miren predbožični večer!

skorpijaŠkorpijon

Ženske energije bodo prevladovale, torej bo dan za vas precej čustveno obarvan. Pri delu se lahko pojavi manjša raztresenost. V energijah pa podpora pri komunikaciji. Želeli si boste povedati, kar vas moti. Partnerstvo: Možen obisk osebe, ki jo poznate že dlje časa. Uživajte ob prisotnosti ljube osebe.
Zdravje: Ni posebnih težav.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vas prosijo, da užijete nektar življenja. Miren predbožični večer.

strelacStrelec

Veliko dobre volje na delovnem mestu. Ohranjajte stik s sabo. Imeli boste dosti energije, da vse dokončate in si postavite nove cilje za naprej. Odločitve, ki jih sprejmete danes, bodo obetale. V ljubezni se predajajte harmoniji in občutkom radosti.
Zdravje: Občutljiv predel srčne čakre. Umirjeno dihanje in hvaležnost zdravi ta predel.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Danes ne morete sprejeti napačnih odločitev, odločajte se z ljubeznijo. Miren predbožični večer!

jaracKozorog

Močna volja vas je pripeljala daleč. Pri delu pokažete svoje talente in zmožnosti. Znebite se še ostalega balasta, dvomov in strahov. Morda boste malo zmedeni, ampak to vse zaradi dogajanja. V ljubezni lahko pričakujete vse dobro. Zaupajte v vrednost spoštovanja.
Zdravje: Odlično zdravje!
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zaupajte sporočilo, ki jih prejemate, ko ste mirni in srečni. Miren predbožični večer!

vodolijaVodnar

Razmišljate o veselju in ideje vam dajejo motivacijo za naprej. Prepustite se toku dogajanja. Lahko boste še presenečeni. Delo opravite tako, kot je potrebno, brez komplikacij. V ljubezni boste pokazali več čustev in imeli boste srečo, da vas bodo razumeli.
Zdravje: Ni posebnih težav.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vzemite si čas in povejte angelom, kaj je tisto, kar bi radi popravili, izpustili in pomagali vam bodo. Miren predbožični večer!

ribeRibi

Na delovnem mestu si boste zaželeli družbe, veselja in komunikacije. Dober dan za napredek, možen tudi dodaten zaslužek. Pokazali boste svoja prava čustva. V ljubezni se bosta lahko lepo povezala, saj je dober dan za druženje, igro.
Zdravje: Prečistite lahko tudi svoje čakre.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Okrepili boste lahko svojo samozavest. Spremljal vas bo pogum. Miren predbožični večer!

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec november!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)