Dnevni horoskop za 25. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ne bo dovolj občudovanje in dopisovanje s simpatijo, potreben bo konkreten stik. Povabite jo na izlet. Skozi druženje se bodo namreč porajale najlepše oblike strasti.

Bik

V pričakovanju sprememb v ljubezni se bo veliko dogajalo in koristno je, da poskrbite za svoje fizično telo z masažo, aromoterapijo ali drugo obliko sproščanja.

Dvojčka

Spremembe v domu boste aktivirali z večjo čistilno akcijo in uporabo svetlih barv in svežih vonjav. Eterično olje pomarančne vam bo prineslo v dom optimizem in srečo.

Rak

Komunikativni boste in skozi številne besede izrekli vse svoje skrivnosti in tudi stvari, za katere ste obljubili, da jih ne boste povedali naprej. Lahko, da boste ustvarili probleme.

Lev

Močna čustva boste skrivali globoko v sebi, kar vas bo osrečilo, saj boste kar naenkrat videli drug smisel v življenju. Ne bo se vam mudilo v spremembe. Čas bon a vaši strani.

Devica

Po dolgem času se boste počutili odlično in če ne boste pretiravali z razlaganjem drugih o stvareh, ki se jih ne tičejo, boste zelo zadovoljni z današnjim dnem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Srečne boste že ob dejstvu, da živite. Lahko, da bo k temu pripomogla ljubezen, ki vas bo obdajala in čutenje strasti, ki se ji boste vse bolj sproščeno odpirali.

Škorpijon

Odlične ideje boste imeli, a nikogar, da bi mu jih lahko razložili ali predali. Nestrpno boste čakali, da vam vrnejo klice, a danes ne bo šlo to tako na hitro. Sprostite se.

Strelec

Zagrabila vas bodo čustva preteklosti in lahko, da bo alkohol imel pri tem veliko vlogo. Če boste še v družbi iz preteklosti pazite, da ne zapadete v bivšo ljubezen.

Kozorog

Aktivni boste, saj vas bodo nekatere ideje praganjale, da jih realizirajte. Bodite sproščeni in pomoč bo prišla samodejno in ideje bodo vse boljše, vse bolj unikatne.

Vodnar

Preden se jezite na druge, razmislite, kako ste vse skomunicirali in kakšno sporočilo ste jim zares predali. Vaša tišina, gibi in drža telesa pove veliko več, kot pa dejanske besede.

Ribi

Čustveno vznemirjenje in morebiti celo ljubezen se bo prikradla k vam. Nekaj bo drugače in na drugačen način boste zazavali sebe, svet in okolje. Življenje vam bo lepo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.