Dnevni horoskop za 26. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Zmedeni boste in ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja. Varčujte z besedami, tako se boste izgnili vsem nepotrebnim težavam. Samski: dober dan za sproščene zmenke.

Bik

Držite se nežnih čustev, z jezo in nemirom danes ne boste prišli daleč, sam nakopali si boste težave na dolgi rok. Zato danes ne izvajajte nobenih akcij, počivajte in pazite nase.

Dvojčka

Dobro se boste počutili v družbi in komaj boste čakali, da se bodo razvili bolj intenzivni, pravi pogovori, ki vas poživijo. Prenovljeni se boste odločili za korake naprej.

Rak

Počutili se boste svobodno, a kot da boste pogrešali težave preteklosti. Manjkalo vam bo drame, pogovorov in težav, ki so vam dale občutek življenja. Razmislite o željah.

Lev

Razdvojeni boste med stvari, ki jih morate narediti za skupno življenje in med tiste stvari, ki vas veselijo. Sploh ne opazite več, da imate dvojno življenje, na vašo škodo.

Devica

Želeli si boste vse postaviti na novo, vendar si niste za to izbrali najboljši dan. Nihče se danes ne bo želel pogovarjati o tako resnih stvareh, zato boste ukrepali kar sami.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Zakljubljenost ali ljubezen bo povzročila, da boste odmaknjeni od dogajanja v okolici in nič vam ne bo prišlo do živega. Skozi srce boste zaznavali in se veselili življenja.

Škorpijon

Izviseli boste v družbi, ki ste jo vi sklicali, kar vas bo precej razjezil. Hoteli se boste odmakniti, pa ne bo šlo, saj vas bo preveč jezilo vse skupaj. Ne manipulirajte, bodite iskreni.

Strelec

Nihali boste med tem, da se umirite in naredite dober načrt za naprej, ali pobegnete v družbo in se na star način odmaknete od odgovornosti in potrebe po spremembi.

Kozorog

Zdelo se vam bo, da so vsi malo pozabili na vas, kar pa se vam bo zdelo dobro, saj si boste končno lahko sprostili in si spočili. Spanje in poležavanje vam bo zlata vredno.

Vodnar

Egoistični boste in ne glede na to, kako se boste trudili narediti stvari na hitro, se boste na vsakem koraku zapletli z ljudmi. Tokrat vam ne bodo popuščali, kar vas bo jezilo.

Ribi

Naključno srečanje se lahko razvije v romantični zmenek, ki vas bo čisto prevzel s sproščenostjo, povezavo in izjemno močjo seksualne energije. Prevzeti boste.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.