Dnevni horoskop za 27. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Potrebno se bo izjasniti, kdo je prvi v vašem srcu. Ne obžalujte izbire, saj je čas, da ljubezen doživite v miru in ne mimgrede, v hitenju za dosežki življenja.

Bik

Lahko se odločite za pot ljubezni in mehkobe, ali pa zakomplicirate z reševanjem nečesa, kar je že šlo po gobe. Ne morete živeti za nazaj, ne pozabite živeti sedaj.

Dvojčka

Postavili se boste zase in za svoje cilje, kar vam bo okrepilo samzavest, saj boste veliko dosegli. Ne pretiravajte pa, da vsega ne izgubite in ne prenaglite se v odločitvah.

Rak

Bodite pozorni, da vam določena ženska družba iz ljubosumja ne prinese težav. Izgibajte se jih in ne trzajte na izzive, ki vam bodo dani. Presekajte s preteklostjo.

Lev

Nove ideje in priložnosti za nove zaslužke se bodo odpirale in z lahkoto jih boste sprejeli, pa tudi pravočasno skomunicirali. To vas bo sprostilo in pomirili se boste za prihodnost.

Devica

Šli boste v akcijo in si pridobili srce simpatije, ki ste jo že dlje časa opazovali. Ne bodite prehitri in preveč samozavestni v besedah, temveč bolj aktivni v dejanjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Zaljubljeni boste do uses in zdelo se vam bo, da ste najsrečnejši človek na svetu. Ne boste se motili, saj boste resnično doživljali nekaj, po čemer ste dolgo hrepeneli.

Škorpijon

Ko boste zaredili seznam želja za svoj dom oz. ureditev temeljev, takrat jih boste šele lahko realizirali. Ne krivite druge za svoje spodrsljaje, temveč se stabilizirajte.

Strelec

Tisto, kar se vam bo zdelo največji padec tega obdobja, se bo izkazalo, da je največje darilo. Samo malo časa bo moralo preteči, da boste opazili spremembe v dobro.

Kozorog

Z jezo se ne bodo rešile stvari, temveč s hitro in učinkovito komunikacijo. Ne čakajte, temveč takoj odreagirajte na vse, kar vas muči in življenje se bo sprostilo, telo pa tudi.

Vodnar

Prehitro boste prišli s svojimi idejami na plano, zato se boste morali malo boriti z govoricami in nasprotniki. Brez jeze in hitre akcije ne bo šlo, če želite dokončati začeto.

Ribi

Delo vas bo povezalo z zelo srčno osebo, ki vam je popolnoma predana in vas občuduje, a vi boste malo pozno to opazili. Nič še ni prepozno. Sprostite se in sledite srcu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.