Dnevni horoskop za 29. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Želeli boste nadoknaditi vse delo, ki ste v tem tednu prestavili ali pozabili. Usmerite se v realizacijo in ne več toliko v komunikacijo, saj se skozi pogovore ne bo nič naredilo, pa še ideje vam lahko kdo vzame za svoje.

Bik

Seksualna energija bo danes prevladala in nič pametnega ne boste naredili, razen,če boste povabili simpatijo na zmenek. Danes ste neustavljivi ne glede na to, kako se počutite. Izkoristite to.

Dvojčka

Ko bodo vsi obupali nad delom, se boste vi šele dobro ogreli. Imate vse, kar potrebujete, da dobro zaključite nekatere projekte, zato se ne upirajte, temveč sprejmite odgovornost.

Rak

Hrepeneli boste po bližini in sočasno imeli navdih, kako urediti svoje intimno življenje. Sledite idejam, komunicirajte, rišite, pišite, karkoli potrebujete, da to lepo energijo materializirate.

Lev

Ponovno boste z lahkoto prešli skozi situacije, kjer se bo drugim zatikalo, kar bo pri vas spodbudilo samozavest in dobro voljo. Boste pa takoj videli, kdo ni vaš prijatelj, saj bo to nekatere precej motilo.

Devica

Navidezno bo vse dobro z vami, a znotraj boste čutili veliko potrebo, da se umaknete od vsega direndaja in da najdete čas za lasten mir. Ne bo šlo tako zlahka, saj ste odgovorni sedaj tudi za druge.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pišite si ideje, ki jih mimogrede dobite in ne računajte, da si jih boste zapomnili. Ker pa bodo izjemne in bodo veliko obetale, je dobro, da jih imate pripravljene za prihodnost.

Škorpijon

Nujno boste potrebovali podporo prijateljev, ki pa ne bodo več na voljo, saj so vas predolgo čakali, da pridete na plano. Očitali jim boste egoizma, a boste na koncu morali priznati, da je obratno.

Strelec

Odlično počutje, še posebej, če se pripravljate na zabavo ali na krajši izlet, popotovanje. Ne boste mogli dočakati spremembe in optimistično boste videli, kako se vse začenja na novo.

Kozorog

Bojite se tako velikih sprememb, kot jih načrtujete. A potrebno bo narediti ta korak in se ali preseliti, ali vpisati v določeno šolo, izobraževanje ali pa preprosto začeti živeti po nasvetih, ki jih dajete drugim.

Vodnar

Domišljija vas bo v trenutkju preumerila iz predanega dela v erotično razmišljanje in stežka se boste skoncentrirali na stvari, ki jih še želite dokončati. Dogovorite se za zmenek, četudi doma in vse bo lažje.

Ribi

Odlične ideje za prihodnost v službi, poslu boste imeli. Odločite se, da jih raje zapišete in realizirate kot se o njih do neskončnosti pogovarjate. Ker oboje naenkrat se ne bo izšlo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.