Dnevni horoskop za 29. november 2015.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Mislite na svoje veselje, na svojo srečo. Kaj lahko danes naredite zase? Izkoristite prosti čas na način, da občutite srečo, ki vas bo danes spremljala.

bikBik

Pustite hrepenenja danes za sabo. Najdite si prijeten kotiček, umirite misli in poslušajte sebe v tišini. Najboljše je, da se usmerite na točno določeno točko in počivate.

blizanciDvojčka

Pustite, da vas ljubezen objame. Začutite puhasto energijo, ki vas spremlja. Najbolj čustveni dan, zato poskrbite, da bodo vaša čustva polna veselja, radosti, zadovoljstva.

rakRak

Pustite za sabo vse, kar se je v preteklem tednu zgodilo. Razbremenite svoj razum, dovolite si čutiti lepoto narave. Pojdite na sveži zrak in dihajte v nebo.

lavLev

Dovolite, da se vaše energije danes umirijo. Osvobodite se vseh trmastih misli, prepričanj, ki so vas spremljale pretekli teden. Danes se regenerirajte.

devicaDevica

Svojo utrujenost predajte naravi. Odločajte se nežno, mirno in v svoje okolje ne spuščajte ljudi, ki bi vam kakorkoli zastrupljali misli.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Razbremenite se na način, da imate okoli sebe samo prijetne stvari, vse, kar vas dela nemirno, dajte stran. Ustvarite si prostor, ki vas neguje in osveži vaše misli.

skorpijaŠkorpijon

Opustite danes vse želje in upanja. S tem, ko boste razbremenili svoja čustva in razum, boste napolnili baterije za nov teden, ki prihaja. Naredite danes nekaj povsem novega.

strelacStrelec

Ne jemljite danes ljudi preveč resno. Humor, zadovoljstvo vas napolni. Družite se z ljudmi, ki vas nasmejijo, da se vaša čustva napolnijo z radostjo.

jaracKozorog

Spremenite pogled na stvari in stvari se bodo spremenile. Naredite danes nekaj za svoje telo, privoščite si prijetno kopel, prepustite se razvajanju.

vodolijaVodnar

Sebi se odprite na način, da počnete danes le tisto, kar vam govori srce. Vzemite si čas zase in počivajte. Ne pustite se izzivati. Poiščite mir v sebi in uživajte.

ribeRibi

Stare misli pustite za sabo. Napolnite svojo glavo s pogledom na lepo naravo, naj naravni simboli okrepijo vaše eterično telo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec november!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)