Dnevni horoskop za 3. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ovni se pripravljate na nove podvige v poslu, pri tem lahko danes pokličete prijatelje in znance, ki vam bodo lahko v veliko pomoč pri načrtovanih aktivnostih. Tudi, če jih danes srečate naključno, jim lahko zaupate načrte oz. ideje, ki vam pridejo na pomate. Ne bodite skrivnostni, saj bo pomoč prišla od zunaj, samo odpreti in sprejeti jo je potrebno.

Bik

Biki imate danes odlično priložnost za zmenke ali da preživite romantični dan v postelji, zato ne vabite obiske k sebi domov. Če ste samski lahko, da boste vi povabljeni tja, kamor si resnično želite iti. Ne delajte se to, kar niste, dovolite si, da pokažete svojo resničnost, svojo toplino in tudi ranljivost. Čas je za poglavje odprtega srca.

Dvojčka

Dvojčki bodite danes iskreno to, kar ste in se ne prilagajate ljudem v vaši bližini. To, da boste resnični in prizemljeni ter ne boste reagirali na vse, kar se v okolici dogaja, to bo pravo darilo vašim bližnjim. Sprostite se in opazujte, kako se bo vse sprostilo ob vas.

Rak

Raki boste danes preživeli dan v popolnoma svojih energijah, ne glede na to, s kom se boste družili. Čutili boste obilo podpore, a sočasno boste želeli ostati v svoji občutljivosti. Razmislite, zakaj se čutite odrinjene, ko pa vendarle vi sami odrinete bližnje iz svojih čustev in dojemanja.

Lev

Levi boste romantično razpoloženi in doma boste hrepeneli po novem načinu življenja, ki ga nosite v svojem srcu, niste pa ga še izrazili navzven. Močno boste v čutenju strasti in želeli si boste, da bi jo lahko delili brez besed, sproščeno in predano. Samski levi: danes odličen dan za zmenke.

Devica

Device boste obremenjene z materialnostjo in skrbelo vas bo, kako naprej. Namesto, da ste zajedlive do svojih bližnjih, se raje pogovorite o svojih skrbeh. Tako bodo lažje razumeli vašo nedostopnost oz. občutljivost, za katero se vam zdi, da jo tako dobro skrivate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Tehtnice boste imele željo po obiskih, druženju, sočasno pa ne boste želele iti med ljudi. Vaše običajno počutje, mar ne? Vseeno boste zelo optimistične do vsega, kar se bo dogajalo in imele boste pozitivnost, ki bo sevala navzven in dajala optimizem vsem, ki jih boste kakorkoli danes srečali: v živo ali preko internet. Delovni boste bolj, kot ste načrtovali.

Škorpijon

Škorpijoni boste čutveno mirni, sočasno pa že delali načrte za delovni teden. Nujno vam je, da v prihajajočih dnevih aktivirate posle, ki bodo prinesli direktne rezultate – denar, zato ne boste mirni, dokler ne najdete rešitve, ideje, kako to realizirati.

Strelec

Strelcem bo nedelja naklonjena, sproščeni boste, kot že dolgo ne. Če lahko, ne obremenjujte bližnjih s svojimi načrti, še posebej, ker so jih že neštetokrat slišali. Širite raje veselje, zaupanje in ljubezen, ki prav tako vibrira na polno v vas.

Kozorog

Kozorogi boste danes začeli nov lasten režim, v katerem ne boste pozabili na svoje nove prioritete, ki vam bodo dale poleta ter večjega uspeha tako v družbi, kot v službi. Kar tako naprej.

Vodnar

Občutljivi boste in iskali razloge za prelaganje obveznosti, saj se boste počutili ranljive in nikakor ne boste želeli, da vas ljudje vidijo takšne. Umaknite se, če lahko in ostanite v svojem svetu, če ne gre, pa vam bodo temna oblačila v zaščito.

Ribi

Ribe pridobivate na notranji moči in dobro sledite sebi, nikakor danes ne delajte kompromisov zavoljo drugih. Fokus na vse, kar ste in kar si želite biti. Priložnosti bodo kaj kmalu prišle, da pokažete svoje prave talente, svoje bistvo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.