Dnevni horoskop za 3. 3. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Počutje bo megleno in ne boste se najbolje znašli v vsem, kar se bo dogajalo. Želeli si boste narediti nekaj konkretnega, še posebej doma, pa enostavno ne bo šlo. Potrebujete počitek.

Bik

Psihična nihanja so pri vas še močno prisotna in če se vam to dogaja že od začetka novega leta, je smiselno, da ste pozorni na to, kako zdravo hrano vnašate v telo.

Dvojčka

Sprostili se boste v določenem odnosu, ki bo iz vas priklical globoko zatrto strast. Veter in svoboda vam bosta veliko pomenila in skupni romantični izleti se obetajo.

Rak

Zelo občutljiv in pomemben dan za vas. Premikate notranje meje sprejemanja in dojemanja ter s tem svoje življenje. Ne upirajte se darilom in nasvetom, vsemu recite JA.

Lev

Odlično boste začeli dan in svojo voljo usmerili v spremembe, ki si jih želite. Dovolj imate čakanja in zapletanja v stvari, ki vas ne veselijo. Končno boste povedali, kaj si želite.

Devica

Čustveno se vam bo veliko dogajalo in spoznali boste, kje ste delali napake v preteklosti. Mnogi, za vas pomembni odnosi so se tako ohladili ali celo prekinili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Če načrtujete nakup nepremičnine ali višjo plačo, naredite dobre korake, da boste potem lahko reagirali pravočasno in smiselno. Možnosti so dobre, da se vse dobro realizira.

Škorpijon

Razdvojeni boste in iskali optimalno rešitev. Radi se boste družili s prijatelji, ki vas bodo osrečili in nasmejali, a se vam zdi škoda časaza njih, ker niso poslovno povezani z vami.

Strelec

Dajte pozornost na svoje zdravstveno stanje in se ne ozirajte na druge. Skozi fizično počutje boste lahko točno videli, kje in kaj je potrebno spremeniti, pri sebi ali okolju.

Kozorog

Polni boste delovnih idej in ljubezni, kar pa ne boste zmogli zdužiti, zato se usmerite v kreativne delovne vode, da dobite ideje, cilje in naredite načrt za daljše obdobje.

Vodnar

Uredili si boste svoj tehnični status ali potrebne papirje za vse materialne dobrine, pri tem boste porabili precej moči, truda in ni nujno, da boste čisto vse dokončali.

Ribi

Počutje se vam bo iz dneva v dan izboljševalo. Dojeli boste, da morate resnično delati po svoje in da kompromisi, ki ste jih do sedaj delali, niso imeli nobenega smisla, niti koristi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.